Wednesday, November 14, 2012

Online Dating feil menn foreta det sette kvinner ut

Det er generelt mer menn dating online enn det er kvinner. Så hvis du er en mann prøver å finne kjærligheten på nettet, vil du ønsker å sørge for at du kommer om ting på riktig måte.
Selv om det er ingen failsafe skriftlige regler for online dating, finnes det en viss uskrevne etiketteregler som er tilrådelig å følge hvis du ønsker å få det beste resultatet ut av din online dating opplevelse.


Nedenfor er en liste over ti ting som trolig sette kvinner av dating du på nettet.


Ikke noe bilde


Kvinner (og menn, for saks skyld) liker å vite hvem de snakker med. Å ha ingen bilde gjør kvinner tror du har noe å skjule. Dette kan være alt fra dårlig ser ut til å allerede å være gift. Bekymre deg ikke om din utseende, ulike mennesker har ulike smaker. Imidlertid ville har ingen bilde gjøre kvinner tenke verste, selv om, i virkeligheten, ville de faktisk finner du attraktive. Et klart headshot deg smilende sier du er ekte, vennlig og seriøs om å finne noen.


Naken bilder


Det er vanskelig å tro at dette må si i det hele tatt, men noen menn velger å sende nakenbilder av seg selv til nettsteder i stedet for hodeskudd. Dette er akseptabel oppførsel på voksen-tema dating-nettsteder der folk er generelt bare etter sex, men på alle andre nettsteder denne årsaker irritasjon, hvis ikke nød. Selv folk som angir de er interessert i uformelle relasjoner er ikke sannsynlig til å reagere gunstig naken bilder. Med mindre du er sikker på at denne typen atferd er akseptabelt på nettstedet, ikke gjør det.


Anklage tone


Personer som har hatt dårlig dating opplevelse noen ganger prøve og beskytte seg mot å bli såret ved å skrive en profil advarsel av "undesirables". Selvfølgelig, ingen liker å ha sitt bortkastet tid av feil type mennesker, men fylling store deler av din profil med referanser til typen mennesker som du ikke ønsker å møte kan gjøre deg lyd utilnærmelig, uvennlige eller til og med paranoid. Si ting som "ingen tid wasters" er unødvendige--ingen sunn kvinne ville sitte foran datamaskinen og tenke "Jeg føler meg som å kaste bort noen tid i dag". Det eneste en uttalelse som det ville gjøre er får du lyde utålmodig og krevende. Setninger som "ingen fete damer", "ingen gamle hags" etc. ville gjøre deg høres uhøflig og støtende og foreta de fleste kvinner holde seg borte, uavhengig av deres alder og figuren. I stedet konsentrere seg om positive aspekter av som du ønsker å møte.


Liste over krav


Vær forsiktig med å snu profilen din til en lang liste over krav. Mens det er godt å inkludere informasjon om din ideelle kvinne, ikke la det slå til en løsepenge notat. Inkludere alltid informasjon om deg selv i profilen din, og hvis du har høye forventninger fra din potensielle kompis, det er godt å utfylle dem med detaljer om din egen kvaliteter, slik at du ikke kommer over som arrogante og masete. For eksempel, høres en setning som "Jeg går til gym 4 - 5 ganger i uken, og ta vare på kroppen min, så jeg ønsker å møte kvinner som tar vare på deres" mye bedre enn "Jeg ønsker å møte passe kvinner".


Går på om ex


Din online dating profil er ikke stedet å gå om din siste dating feil. Det er et sted å vise din optimistisk, håpefull side som er klar til å gå videre. Fylle ikke den opp med detaljer om hvor ille break-up var, hvordan fæl din ex var og hvordan du tror alle kvinner er ute etter å få deg. Du vil ikke gjøre deg noen tjenester.


Kan skilte med


Det er en fin linje mellom som beskriver din finere detaljer, og vise fram. Går over toppen med som beskriver hvor stor du er, gjør bare kvinner tror du er arrogant og full av deg selv. Vær spesielt forsiktig med noe seksuelt, inkludert som beskriver kroppsdeler eller hvor god du er i senga. De fleste kvinner ville ikke tro det allikevel, og vil bli umiddelbart satt av.


Ber om sex


Med mindre du er på en voksen-tema nettsted, er du usannsynlig å få hvor som helst ved messaging kvinner og ber om sex straks. Selvfølgelig, det er noen unntak, for eksempel når en kvinne har angitt på profilen hennes at hun er på utkikk etter sex også. Ellers er det best å være mer høflig. Avhengig av området du bruker, kan det være akseptabelt å si i profilen din at du er ute etter sex, men forskjellige områder vil ha ulike nivåer av toleranse på slike forespørsler. På ordinære nettsteder er det best å holde slik informasjon til et minimum, uten å gå i noen grafiske beskrivelser.


Tom profiler


Kvinner vil sannsynligvis ikke bry til å kontakte deg hvis profilen din inneholder ingen informasjon om deg selv. Sette innsats, og sørge for at du sier nok til å gjøre dem interessert. Det er verdt å bruke tid på å gjøre dette riktig som mengden svar får du betydelig vil stige.


Sjalusi og eietrang


Når du starter til å kommunisere med kvinner online, ikke late som du er gift straks. Krevende å vite hvor din nye venn er hver gang hun ikke snakker til du trolig ikke å gjøre henne vil holde seg rundt. La ting utvikle i sitt naturlige tempo uten å være for pushy.


Fungerende desperat


Det er liksom vanskelig å måle de forskjellige mellom fungerende kult og opptre som fjernt og forskjellen mellom å være hengiven og være altfor ivrig. Likevel, noen ganger er det best å feile på siden av forsiktighet og ikke oversvømme din nytt kamp med over den øverste romantiske atferden. Slår opp til er en uformell første date med en gigantisk bukett med blomster et eksempel på over-eagerness. Hvis du liker noen, la henne vite, men igjen, ikke forvent henne å forplikte seg til å gifte seg med deg etter en enkelt telefonsamtale eller dato.

No comments:

Post a Comment