Friday, November 9, 2012

Hvordan å få respekt fra kvinner

Respektere andre mennesker er en av de grunnleggende menneskelige verdiene. Skoler og foreldre prøver å innprente det til sine barn, men det fortsatt en av de mest undergravd verdi.


Respekt er en av de mest forsømte verdier kanskje fordi det kan vises som en verdi som er som påvirker bare andre mennesker. Imidlertid, der er mange ting man kan få ved å gi respekt. Snakker ingen mye om det, men respekt er en av den bestemmende faktorer av en fyr suksess i å få kvinners oppmerksomhet. Hvis en mann vet hvordan å få respekt fra kvinner, har han definitivt en kvalitet som skiller seg fra andre menn.


Hvordan få respekt fra kvinner? Denne artikkelen forsøker å gi noen tips om hvordan du gjør denne oppgaven.


-Selvrespekt


Få respekt fra andre personer (ikke bare kvinner) innebærer selvrespekt. Hvordan kan man forvente å bli respektert hvis han selv ikke vet hvordan å respektere seg selv? Selvrespekt starter med å ha en sunn selvtillit.


Selvfølelse kan settes tydelig som ens syn på seg selv. Utvikling og øke ens selvbilde krever bevisst innsats. Man må begynne med egenvurdering å finne ut om ens usikkerhet og å finne ut mulige måter å reversere dette. Selvrespekt transcenderer fra ens sjel, mangel på det kan aldri være skjult.


Self-aksept er første skritt mot å ha selvtillit. Man må unngå sammenligne seg med andre mennesker. Dette vil bare ende med misunnelse og lagt til usikkerhet. Akseptere seg selv, inkludert ens svakheter er den eneste sanne måten å få selvrespekt.


-Hva du gir er hva du tar


Hvis du vil være i stand til å få respekt, må man vite hvordan å gi respekt. Respektere kvinner er en helt annen ting fra respekterer menn. Kvinner er mer følsomme i tingene som en si eller gjøre.


Å være en gentleman synes ikke å betale mye disse dagene. Hyggelige karer er alltid igjen og slått av bad boys. Den hyggelige karer er stuck med å bli sett av kvinner bare som venner. Dessverre, kvinner virkelig grave bad boys, men dette burde ikke være en årsak til gutta til å gi i og bli med den mørke siden. Kvinner kan først liker bad boys, men til slutt, når modenhet setter i og når langsiktige bildet kommer inn i bildet, gentleman blir vanligvis kvinners topp valg.


Enkle fingerbevegelser som riktig hilsener, åpne dører og tilby hjelp til kvinner vil gi en fyr en "god" bilde.


-Slapp av


Grunnen til at mest hyggelige karer blir sett av kvinner som middelmådig og aldri er beundret av dem er at de fremstiller en svært stiv og kjedelig personlighet. Lav selvfølelse kan være at du kjører bort en mann fra å være komfortabel blant kvinner. Han kan være visning kvinner som folk hvem han trenger å behage. I respekt for kvinner, man til slutt behager dem, men dette er ikke det primære motivet, han respekterer dem fordi han velger å, og det er hva han mener er den riktige tingen å gjøre.


Hvis en er blant kvinner i skole eller arbeid eller andre steder, bør han prøve å snakke med dem på et dypere nivå. Prøver å spørre dem om deres interesser, kan tanker om ting og hobbyer være god måte å starte. En vil til slutt finne ut at kvinner tror annerledes fra menn, men det er skjønnhet som ligger bak forskjeller.


-Ha det gøy


Hvis en mann til slutt blir komfortabel med å snakke med kvinner, kan han da være mer åpen for andre emner som er mer følsomme, for eksempel sex. Hvis en mann ber en kvinne om sex, betyr det ikke at han er disrespecting henne, men dette bør gjøres på det rette øyeblikket, og gjennom den rette måten. Menn har en tendens til å tenke på seksuelle tanker hele tiden, og dette bør unngås. Menn må se utover kurvene og koble med indre sjelen til kvinner.


Menn trenger ikke å være drittsekker når det kommer til kvinner. Respektere kvinner i seg selv er en veldig god ting å gjøre, og gir en oppfyllelse i seg selv. Respekt fungerer gjennom livet i ulike nivåer og dens fordeler for giver og mottaker er uvurderlig. De beste forholdene starte med respekt, og blir vedlikeholdt av respekt.

No comments:

Post a Comment