Tuesday, November 27, 2012

10 Online Dating feller å unngå

Online Dating har aldri vært mer populært. Hvis du vil øke sjansene for suksess i denne prosessen, er her et par ting å se etter.


1. Herrer, hvis du møter en kvinne online som du faktisk bestemmer du skal se etter at første første dato, stor. Hvis etter en uke med dating at kvinnen hun forteller deg at elsker hun du kjører! Dette er din typiske, hage utvalg trengende, stalker klynge-a-lot. Hun vil føre deg ingenting men sorg og søvnløse netter som du bekymre deg om du kommer hjem for å finne din hunden kokende på komfyren.


2. Damer, hvis du møte en fyr på nettet som du faktisk bestemme at du skal se etter som første første dato, stor. Hvis du er etter en uke med dating det dude, forteller han deg at han elsker deg, kjøre! Dette er også et eksempel på din typiske, hage utvalg, trengende, stalker klynge-a-lot. Han vil få deg ingenting men sorg, og søvnløse netter av slette hans wacko stalker-meldinger fra din talepost.


3. Damer, hvis du møte en fyr på nettet, som ser mer ut som en hjemløs mann i person, han sannsynligvis er. Hvis han ikke vil du skal se bilen hans, kjøre. Jeg snakket med en kvinne, som møtte en dude som parkert så langt unna på deres første dato som denne kvinnen ikke kunne få en titt på bilen hans i det hele tatt. Han viste opp til datoen i skitten klær, og kunne ikke være muntlig klart om nøyaktig hva det var at han gjorde for en levende. Unødvendig å si, så aldri hun ham igjen.


4. I online dating prosessen, folk lyver. Ikke skyt budbringeren; Jeg snakker bare sannheten. Generelt lyver de for å gjøre seg synes mer attraktiv for medlemmer av det motsatte kjønnet. Men for noen grunn, de tror ikke om hva det motsatte kjønnet er kommer til å tenke eller gjøre, når de faktisk har å møte. Hva skal du gjøre når hun ser at du ikke er egentlig 6'2 "? Hvordan har du tenkt å forklare hvorfor du løy, uten å se som en jackass? På dette punktet, er det allerede for sent. Regel #1 sier "Alle som vil ligge om noe så opplagt som hans/hennes høyde eller vekt, vil ligge om noe annet." Det er sant. Lytte til det. Husk det. Vedta det som en religion folk.


5. Husk mine herrer, kvinner titt på alt. Tro ikke du kan plassere en på henne med disse banke opp Nikes. Hvis du fortalt henne at du har en god jobb, lage skikkelige penger, bor ikke hjemme hos mor og far, men du møter opp til den første datoen i en ratty gamle, strimlet skinnjakke, og en genser og bukser som ser ut som du bare trakk dem fra en Goodwill hylle, hun skal gå. Og hun bør.


6. Damer, hvis han viser til den første date, så ut som om han akkurat rullet ut av sengen, kjøre.


7. Hvis han er allerede sitter på restauranten/kafeen når du kommer dit, og han ikke stå opp til erkjenner deg på noen måte (dvs. et håndtrykk...), forlate. Denne fyren har noe å skjule med hensyn til hans fysiske utseende. Det er hans tredje trimester øl gut eller det faktum at han er faktisk 4'11 "høy. Bare få atta' det.


8. Damer, hvis du møte ham for første gang, og han ønsker å dele regningen, gå. Men hvis det er din beslutning om å betale for din egen kaffe eller lunsj... flott!


9. Hvis han er allerede vært gift fire ganger jenter... trenger jeg si mer?


10. Hvis han/hun har fortsatt et nært forhold med sin ex (med mindre de har barn, da han/hun bør være nær barna, ikke ex), kanskje du er det best å holde utkikk.


Chris A. Cameron.


Opphavsretten 2006 Chris A. Cameron alle rettigheter reservert

No comments:

Post a Comment