Sunday, November 4, 2012

Overvinne skyhet med det motsatte kjønnet - Fortell meg mer

Er du en engstelig natur når det kommer ned til møte det motsatte kjønnet, din skyhet hindrer du går et skritt videre mot innføringen av din mulig første dato.


Det finnes måter å bli kvitt hindringer som stopper du går fremover i å overvinne skyhet med det motsatte kjønnet. En god måte å starte er å møte opp til deg selv. Hvis en anledning oppstår hvor interessen er vist mot du så noe rask du kanskje la din fremtidige ektemann eller kone skli gjennom fingrene alt på grunn av verden av stillhet som holder deg gissel


Hvis du vil gjøre det mulig å håndtere situasjoner som involverer din tilstedeværelse i selskapet så vær det.. Øve på å være en annen person å overvinne skyhet din. Denne personen kan være en berømt filmstjerne eller Joe Bloggs fra naboen. Ved å etterligne kan vaner av andre hjelpe deg å bryte barrieren som holder deg tilbake. Bare husk at hvis og når kontakten kommer mellom deg og det motsatte kjønnet har å avslutte påskuddet.


Møte opp til din frykt av forhører deg selv ved å stille spørsmål på hvorfor du er sjenert. Det første trinnet er å bygge opp tillit og ved å gjøre dette kan du bare kreve selv tilfredsstillelse i å kunne sette deg ut der og mingle med resten. Det er en masse hjelp og veiledning der ute i form av bøker for å hjelpe med din selvtillit bygge for å overvinne din skyhet rundt det motsatte kjønnet.


Positiv tenkning fra din side vil være gunstig når du ber om en dato eller hvordan de skal håndtere datoen du er med. Tillit er sikker måte å avskaffe skyhet.


Begynne å endre et par ting om deg selv for å øke din selvtillit verdt, hvor om vurderer et nytt bilde der frisyrer og klær er erstattet. Dette vil alene gi en stor tilfredsstillende følelse før du går ut på pull - slik som å snakke.


Samtale spiller en viktig rolle når du prøver å tiltrekke det motsatte kjønnet - gjøre hva du har å si interessant eller enda bedre la partneren din stå for snakkingen. Stor lytterne bli stor følgesvenner ned linjen.


Skyhet er en mektig kraft som kan snu hele ditt liv opp ned ved å ikke tillate du å si hva du føler, eller gjøre hva du vil gjøre. Vel er det tid til å sette en stopper for det, enten det er trekke det motsatte kjønnet, eller bare å komme på med livet ditt.


Livet er alt om utfordringene så hvorfor ikke utfordre deg selv til en duell med gjerningsmannen som holder deg tilbake - som kan det være du spør. DU SELVFØLGELIG.


Har du noen gang ønsket å si til noen hvor fantastisk de ser eller at du fant dem svært attraktiv? Husk utfordring faktor gå ut og uttrykke disse uttalelser til en fremmed hvis må være og se det handlinger - kanskje litt skremte i begynnelsen, men hjertelig innbydende din kompliment. Så husk det kjent ansiktet du har vært tiltrukket for noen tid vil gjerne lytte til hva du har å si. Alle elsker å bli komplimentert.


Hvis avvisningen er bak din frykt for kommer frem så holde opp - du har sikkert opplevd avvisning i andre avdelinger så hva er forskjellen. Hvis din bror/søster sier du ikke kan låne dette eller hint - eller sjefen sier nei til ekstra ferie betal. Disse er alle avvisning saker så hvis du kan håndtere dem - så sikkert å bli slått ned av det motsatte kjønnet ikke burde saken.


Det motsatte kjønnet som du tiltrekkes kan også også være sjenert - så det er opp til deg å ta kontroll og gjør det første trekket. En annen måte å overvinne skyhet din er å innrømme det rett fra begynnelsen. Forklar at du ikke er komfortabel med direkte issørpe tilnærming - og ved å gjøre dette personen motsatt vil du ha innsikt til ærlig personen hvem de er om hittil.


Hvis du føler er du ikke helt klar til å stå for snakkingen så ringe i Matckmaking byrået å gjøre å snakke for deg.

No comments:

Post a Comment