Thursday, November 29, 2012

Speed Dating Sørg for at du pusser tennene!

Speed dating-vil en vellykket kveld? Vær advart, 3 ute av 5 UK menn og kvinner si flekkete, grotty tenner er en komplett turn-off!


Ny forskning viser at singletons flokker til speed dating arrangementer over hele verden i sin søken for å finne Mr eller Ms høyre. Likevel, de kan glemme at lille, men avgjørende ting som et rent hvitt smil er ødelegger sine sjanser til å gjøre et godt inntrykk på natten med det motsatte kjønnet!


I en verden der alle ønsker for en 25 timers, har speed dating blitt en av de hotteste måtene å møte at veldig spesiell person i bare en natt. Med dette i bakhodet, Smart Dating UK har bestilt ny forskning å oppdage hvor viktig hvite tenner og en lysende smil kan være når du oppretter et førsteinntrykk.


Rapporten viser at over 60% av hastighet daters sa at de ville ikke gir en person med beiset eller gule tenner tidspunktet på dagen, og 70% er først tiltrukket til noen av sine smil. Med speed dating slik at bare tre korte minutter å lage et varig inntrykk, Tracey Cox, TV dating ekspert avslører hennes top tips om hvordan å lage en komme merke til når det teller:


Trinn 1. Doble opp på smiler:
Smilende er smittsom, og det er den raskeste, mest subtile måten å vise interesse uten å se desperat. Hils dem med en bred, vennlig grin, som viser alle tennene.


Trinn 2. Se på deres munn-laster:
Jo mer er vi tiltrukket av noen, jo mer tid vi tilbringer ser på deres munn. Det er en veldig, veldig sexy gest fordi personen ikke kan hjelpe, men tror jeg lurer på hvis de forestille hva det ville være som å kysse meg?


Trinn 3. Sette en penn i din munn eller hjerneslag leppene dine:
Hvis du har store tenner, peker du effektivt til en av dine beste. Pluss du sender et pseudo seksuell signal fordi munn er en erotisk sone.


Trinn 4. Bruk killer trekant:
Kombiner et smil, lener seg framover og en touch, og du har sendt det klareste signalet om du finner dem attraktive.


Hva mer, viser speed dating forskning at et smil vinner første gang, hver gang med 1 av 3 personer i Storbritannia hevdet at de dømme en person av sine smil. Catherine Zeta Jones' perlehvite hvite ble kåret til "det mest perfekte smilet" av over en tredjedel av kvinner, men lar innse det hun betaler en liten formue for disse dazzlers. Likevel, på jakt etter våre tenner trenger ikke å koste jorden, Dr Julian Chen, (mannen som vet tenner - Dental konsulent) råder:


"Vi vet alle at kaffe og rødvin er to av de verste syndebukkene for forårsaker flekket tenner. Men ved å forsøke betyr for å inkludere alternativer som hvit vin eller urte te vi trenger ikke å leve i fullstendig avholdenhet fra vår skapning komfort. Det er også raske og enkle måter å reversere tenner flekker profesjonell måte eller nå via tennene whitening produkter som er tilgjengelig over disk."


Ikke glem, hvite tenner og en lysende smil er like viktig i en intervju situasjon. 1 av 10 mennesker i Storbritannia ville tenke to ganger om å ansette noen med flekker tenner, så maksimere ditt smil ikke bare hjelper deg land Mr eller Ms Right, men også karrieren du jakter, fordi tross alt å skape den rette førsteinntrykket teller i alle situasjoner.


Glad speed dating!

No comments:

Post a Comment