Friday, November 30, 2012

Hvordan å få øye på en Online Dating svindleren

Det er mange skremme historier i media om folk som fikk conned og endte opp med å sende penger til folk de møtte på nettet. Hvis du er ny til online dating, men kan det være vanskelig å tro at det er folk der ute som gjør et levende av misbruker systemet og scamming mennesker ut av pengene. Heldigvis, det er faktisk ganske lett å bo trygt og unngå å bli lurt. Her er litt nyttig informasjon å referere for å sikre en trygg online dating opplevelse.


For godt til å være sant?


Som en generell regel, hvis noens profil ser for godt til å være sant, sjansene er det er. Hvis du tilbringer helst hele tatt på dating-nettsteder, vil du ha sett dem-kvinner som ser ut som undertøy modeller som beskriver seg selv som "Gud frykt, omsorg, kjærlig og underdanig". Deres hobbyer vanligvis innebærer aktiviteter som matlaging og rengjøring. Mennene beskriver seg selv som "ærlig" og "mild" og sine bilder ser akkurat som poserte. Deres beskrivelser er vanligvis full av lister over adjektiver, åpenbart tatt fra en ordbok eller en tesaurus, kombinert med erklæringer av som ønsker å finne ekte kjærlighet.


Du kan få meldinger fra folk som dette, ofte med altfor hengiven termer straks og erklære sin udødelig kjærlighet til deg. Vanligvis ville deres nivå av engelsk være ganske dårlig. Slike meldinger lyd som en drøm, men dessverre et "forhold" som det er mer sannsynlig å slå til ditt verste mareritt. Vær svært forsiktig. Undertøy modeller og velstående forretningsmenn/mannlige modeller er ikke sannsynlig til å handle i denne måte både online og off!


Aldri send penger


Ikke alle svindlere er så opplagt som de som er beskrevet ovenfor. Dessverre, med mennesker bli klokere, svindlere har måttet endre måten de arbeider. I dag, kan noen av bilder svindlere bruk ser ut som helt normalt folk.


Avslørende tegn er vanligvis sine handlinger. En svindler vil dine penger og før eller senere vil prøve å få den av du ved hjelp av en sob historie. Vanlige historiene er av kvinner fanget i hoteller og måtte betale regningen før de får lov til å forlate, historier om skylder penger til shifty forretningsmenn og historier om som ønsker å komme og møte deg i ditt eget land, men ikke å ha noen penger. I alle tilfeller, det er svært anbefales å aldri sende penger til noen du akkurat har møtt på nettet og Vær svært mistenksom overfor sender penger enda et par måneder ned linjen.


Rapportere og spør om råd


Noen anerkjente datingside vil ha en modererende team på plass som er der for å holde området trygt. Det er i deres interesse å holde svindlere av området. Hvis noen har kontaktet deg og du er ikke sikker på om han/hun er en svindler, kontakt sensuransvarlige og spørre. De ikke vil rapportere spørsmålet til den andre brukeren, men har tilgang til alle brukerens meldinger, så vil ikke kunne fortelle hvis personen har vært "arbeider" andre mennesker på samme tid som deg. De vil også ha mer erfaring til å håndtere svindlere så ville være i stand til å oppdage dem raskere.


Være forsiktig, være rimelig


Noen ganger når du har fått pratet med personen du tror er din perfekte match, er det lett å ignorere advarselen tegn, og nekter å tro denne personen prøver å con deg ut av pengene. Dette er hvorfor du bør ta ekstra forsiktighet og lytte til råd fra noen upartisk. Det er bedre å lære de dårlige nyhetene før du del med pengene dine, og ikke etter.

No comments:

Post a Comment