Saturday, November 3, 2012

21 Førsteklasses billige dato ideer

Disse billige dato ideer er slett ikke annenrangs. Hvis du er en ekte romantisk, vet du at romantiske levende ikke trenger være dyrt. Snarere, det er enkel, men litt involvert som du ser i disse 21 billige romantisk date ideer.


Hva gjør en dato som er romantisk er ikke hvor ekstravagant prislappen er, men hvor mye du avsløre av deg selv og hvordan kreativt du samhandle med en annen. De fleste gratis romantisk date ideer er langt morsommere enn sine Betal-kolleger. Disse billige dato ideer krever noe av din kreative, og noen ganger vill og risikofylt side. En eller to er likefrem opprørende. Du vil nyte!


Billige dato idé #1


Ditt lokale bibliotek besøk, og be bibliotekaren hvor du kan lese høyt. Velg en engasjerende mysterium eller dampende romanse, og tilbringer ettermiddagen leser høyt til en annen.


Billige dato idé #2


Ta to pads linjert papir, noen hyggelig penner og besøk en rolig kaffebar. Bestille to cappuccino, og skrive historier om deres liv. Etter ettall timen, opplest dem til en annen. Så spør mange spørsmål.


Billige dato idé #3


Ta et digitalt kamera, gå til et sentrum eller opptatt av byen og tror at du er paparazziene, samle så mange oppriktige bilder av interessante mennesker som du kan. Neste dato, se nummer fire.


Billige dato idé #4


Laste opp bildene dine paparazzi som du fant i nummer tre til en datamaskin hjemme eller på en Internett kafé og skrive fantastisk eller gal nyhetsartikler innlemme bilder. E dem til en venn eller legge dem på et gratis nettsted og sende venner en kobling.


Billige dato idé #5


Ta noen hyggelig akvarell papir eller skisse pads med pensler, maling og blyanter og gå til en torget i gamlebyen eller park. Plassere deg selv på en tabell eller en benk og finne noe vakkert i din rundt å male eller skisse. Registrer og utveksle dine verk og legge dem hjemme eller arbeid.


Billige dato idé #6


Her er en romantisk date idé for når du ikke kjenner en annen godt. Gå til en kirkegård hvor dine slektninger er gravlagt, plante blomster og dele med kjæresten din noen historier om familien din historie.


Billige dato idé #7


Ta sykler eller rulleskøyter, pakke en lunsj og velge en enkelt spor ri eller vandre gjennom noen landeveier. Stoppe ofte når du finner noe interessant å se på eller bare for å hvile og snakke.


Billige dato idé #8


Besøk en kunstmuseum, vinterhagen eller botanisk hage og late som om det er din første date. Med mindre selvfølgelig er det din første dato, så du ikke trenger å late. Stopp for å sitte på hver benk, hold hendene og kysse.


Billige dato idé #9


Få billetter til en lokal videregående skole eller høyskole musikal eller drama ytelse. Spør stjerner av showet for deres autografer på programmet. Etterpå, gå en tur i mørket.


Billige dato idé #10


Når i sesongen, kan du gå til en jordbær patch eller apple frukthage og plukke noen kurver med din egen. Ta en kopp kaffe og nyte noen av ferskt plukket frukt. Til slutt, dra hjem med produsere og opprette en spesiell frisk frukt i sesongen dessert.


Billige dato idé #11


Besøk en ugyldig eller eldre person i nabolaget ditt, og plante noen blomster i gården eller blomst-boksen for dem. Innom og dele en kopp te å lyse dagen.


Billige dato idé #12


Bo hjemme! Hvis du er gift med barn, kan du sende barna ut til en barnevakt og bare holde seg hjemme. Bestill noen kinesiske take-out, lar du TVEN stå og tilbringe noen virkelig intime tid sammen.


Billige dato idé #13


Ta en tur til dagligvarebutikk og plukke opp noen kreative pizza ingredienser. Ta dine dagligvarer hjem og sette sammen din mesterverk pizza sammen. Velg en CD med musikk fra din ungdom, lys stearinlys og nyt.


Billige dato idé #14


Sjekk med din lokale parks and recreation for tidsplanen av sommer dramatiske og musikalske forestillinger i parkene. Forberede en piknik-middag, ta i konserten, så gå for en rolig spasertur etter forestillingen.


Billige dato idé #15


Få din skolekrets samfunnet utdanning programmet litteratur, og velg en klasse på et emne om som du vet absolutt ingenting. Delta sammen. Du vil bli overrasket over hva du har gått glipp.


Billige dato idé #16


Sjekk din gule sider for plasseringen av to eller tre brukte bokhandlere. Besøk dem sammen og grave opp noen litterære skatter. Stopp på en kaffebar og undersøke dine funn over en cappuccino.


Billige dato idé #17


Plukke opp din søndag avis og slå opp den lokale paraden av nye boliger. Kom deg i bilen og besøke tre av de dyreste boliger gjør tro at du er virkelig rik. Vær forsiktig at du ikke signere noe! Etterpå, stopper ved en bensinstasjon for å plukke opp sine 3 for $1 hot dog spesielle og en Cola.


Billige dato idé #18


Ring din lokale høyskole eller universitet og spørre om deres Filmklubb tidsplan. Ta i en screening av en utenlandsk eller kunst film og bli med diskusjonsgruppen etterpå. Du vil nyte avgang fra vanlige teater og DVD billettpris.


Billige dato idé #19


Ta ditt digitale kamera, Velg 10 eller 12 uvanlig eller med bisarre steder og spør en fremmed på hvert sted å ta et bilde av to. Gå hjem og forberede et album av dagen din ut eller legge dem på et gratis nettsted og sende venner en kobling.


Billige dato idé #20


Gå til en annenhånds klesbutikk sammen, og velg et antrekk for hverandre uten den andre å vite hva det er. Utveksle antrekk, og endre inn i dem. Gå ut for en rimelig romantisk middag og finne ut hvor barmhjertig (eller ikke) den andre er.


Billige dato idé #21


Her er våre enkleste, men mest tradisjonelle og romantiske billige dato idé. På en varm August kveld, kan du ta en spasertur til din favoritt iskrem butikk. Få en kjegle eller sundae og ta en spasertur nedover gaten byen å sjekke ut butikkvinduene.


Legge til dine egne, men det meste være sammen. Nyt dine datoer!

No comments:

Post a Comment