Sunday, November 25, 2012

Dating hvordan å vinne kjærlighet

Kjærlighet vil bygge ditt hjerte med sin drømmende sanger og opprette en magisk verden du lever i. Hvordan vil du sikre at de som du elsker så mye vil elske deg? Hvordan vil du være sikker på å vinne kjærlighet?


Foreta følgende: kundetilfredshet. Nyt denne konstant glede at det vil ta deg. Og føler for deg selv hvor herlig ditt kjærlighetsliv har blitt.


Du er i kjærlighet med noen. Du vil som noen til å sette pris på. hva gjør du? Enkelt! Visualisere! Husk, kjærlighet har alt å gjøre med ditt hjerte og sinn. Hvis du kan holde hjertet sunt og i godt forhold med deg, kan så du ha all kjærligheten som du ønsker.


Bildet ditt hjerte. Du kan visualisere det som am faktiske biologiske heart, eller det kan også være et symbolsk valentine hjerte.


Gå videre og stille ditt hjerte om hvordan det føler i dag. Er den følelsen trist? Ensom? Skuffet? Forstå hvordan det er følelsen. Høre hva det har å si til deg. Så fortelle ditt hjerte at du prøver å gjøre det føles bedre.


Hva er tilstanden til ditt hjerte? Er det trist? Eller er det ungdommelig. Ser det sunt? Eller er det revet eller såret? Er det såret? Nå reparere ditt hjerte. Du har alle verktøyene som kreves. Hvis det er revet på steder, sy dem. Hvis det er såret, deretter behandle det er såret.


Når hjertet ditt ser ut til å være sunn, fylle den til randen med lys. Tenk deg den skinnende lys strømmen inn ditt hjerte og nå er det hver krok og hjørne. Ditt hjerte er ikke bare sunt nå føles det selv i live. Lytt til din hjerteslag?


Gjøre det føles bra. Takk hjertet ditt for å holde deg i live. Bifaller utrettelige ytelsen. Jo mer du takke ditt hjerte, sunnere blir.


Nå som ditt hjerte er rask og glade, er du nå klar til å vinne kjærlighet. Bilde personen du elsker, eller hvem du ønsker mest. Se personen klart? Hvordan ser hun/han? Hvilken farge er håret? Hva slags klær han/hun har på seg? Hvor høy er personen? Er det noen gest som er distinctively sin?


La personen som vises foran deg. Hvor langt er personen? Bringe ham/henne nærmere på de fem meter bort fra deg. Nå, Forestill din sunt hjerte koblet til hans/hennes hjerte. Du kan bruke materiale som du liker for tilkoblingen. En tau, kjede, sateng bånd – det kan være bare alt. Det kan være selv imaginære. Målet er å koble kjærlighet til kjærlighet, så en følelse av energi renner mellom dere begge.


Når du har koblet kjærlighet, Visualiser deg selv gjør noe elsker kjærlig til personen du. Gjøre noe at folk som elsker hver andre gjør. Gå hånd i hånd, gå for en dans, sitte over for noen iskrem, elsker hver andre, klem hverandre-du kan selv kysse hverandre.


Jo mer visualisere du personen du elsker i måten som er beskrevet ovenfor, jo sterkere kjærlighet flyter mellom dere begge. Inntil en dag, du virkelig omfavne og kysse personen å si hvor mye du elsker henne/ham.


Og hvis noen gang du føler at kjærlighet er begynnelsen å falme, gå gjennom visualisering igjen.


La kjærlighet leve evig.

No comments:

Post a Comment