Tuesday, November 20, 2012

Hva tiltrekker kvinner 101

Det har vært en godt akseptert faktum at menn er i utgangspunktet clueless til hva det er som tiltrekker kvinner. Faktisk, hevder noen rapporter at kvinner er så vanskelig å forstå at selv om menn mestre Hvordan dekode deres kroppsspråk, likevel, de bare ikke kunne forstå kvinner, i en eller annen måte.


Ifølge enkelte studier, kan 3 av 10 menn er bevitne at de virkelig forstår kvinner.


De resterende 7, du spør? De er ute i høystakken å finne nåler. Dette betyr at nesten 70% av befolkningen menn i USA hevder at uansett hva de ikke gjør, de fortsatt kunne finne ut hvordan du forstår kvinner.


Av denne grunn har menn en hard tid å finne ut hva tiltrekker kvinner seksuelt og romantisk i et forhold. 6 av ti menn vitner at kvinner er så uforutsigbar at det de trodde at kvinner er tiltrukket av, de plutselig innser til slutt at det ikke er de riktige tingene tross alt.


Så for de som er fortsatt forvirret, er omtumlet og forvirret på hva tiltrekker kvinner, her en liste som kan tjene som din guide, hvis du vil vite hvordan du kan fange din jente oppmerksomhet:


1. Kvinner er ikke tiltrukket av «nice guys»


Det er tilfeller der noen gutta trodde at for å tiltrekke seg kvinner, må de være pen, lukter virkelig bra, kle virkelig bra, og prosjekter en goody-to-sko bildet.


Hva disse gutta ikke vet er at, i virkeligheten, kvinner er mer tiltrukket til menn som prosjektet "bad-boy" bildet i stedet for de som er hyggelig. Dette er fordi de fleste kvinner synes hyggelige karer relativt kjedelig og uinteressant sammenlignet med de som er morsom og trygg om seg selv.


Undersøkelser viser at 30% av kvinner verdi personlighet mest. Skjønt, dette betyr ikke nødvendigvis at kvinner foretrekker fin personligheter. Hva kvinner vil heller ha er menn som har elskelig personligheter forårsaket av deres sans for humor og tillit.


Poenget er at noen kliniske studier som er gjort for å avdekke sannheten om menn og kvinner avslørt at menn er generelt mer opptatt med sitt utseende, mens kvinner er mer inn i tegnet og måten menn oppføre seg, rundt kvinner.


2. Kvinner er tiltrukket av ting som i utgangspunktet ikke kan ses av det menneskelige øyet


Dette fortsetter for å vise at medfødte ting, de som ikke er begrenset av fysiske grenser og begrensninger er det virkelig tiltrekke kvinner. Kvinner er mer opptatt av hva de ikke kan se bokstavelig talt. Dette kunne referere til personlighetstrekk, atferd og holdning.


Rart ikke hvorfor de fleste kvinner ville heller datoen da en mann som har god personlighet selv om fyren ikke er god jakt eller han har ikke en bil.


3. Kvinner er mer tiltrukket av menn som vet hvordan å håndtere selv ganske bra


Problemet med de fleste menn er at de er veldig egoistisk av at de er mer fokusert på hva publikum vil se dem.


Tvert imot, er kvinner ikke så mye om hva som gjør en mann, men heller på hvordan man gjør ut av seg selv. For eksempel, er kvinner ikke bekymret på de fysiske attributtene til en mann, men mer på hvordan mannen tar vare på kroppen hans.


Et annet eksempel, hvis en bestemt mann er rike og berømte, kan det holde noen mulig gravitasjonskraften mellom mannen og en kvinne. Dette vil imidlertid ikke garantere at kvinner vil velge for å få de rike og berømte for en relasjon. Hvis kvinnen vil være i stand til å oppfatte hvor denne mannen administrerer sine finanser godt, deretter, som er den eneste gangen kvinnen vil ta hensyn til fyren.


Poenget her er at materielle ting som rikdom, ser, fysiske attributter, utdanning, innflytelse, strøm, osv., fortsatt gjøre saken. Imidlertid it dette ikke betyr nødvendigvis at disse ting er alt en mann trenger for å være attraktive for kvinner.


Sannheten er at for å tiltrekke seg kvinner, menn, generelt, må fin holdning og personlighet. Det er bare når menn gjøre kvinner føler at når kvinner er med dem, de ville føle seg trygge og sikret.


Gitt alle at varierer kvinner og menn utsikt av attraksjon begrepet betydelig. Dette fortsetter for å vise at hvis noensinne en mann ønsker å tiltrekke seg en bestemt kvinne, bør han satt til side sitt eget synspunkt og interesse, og i stedet, prøve å trene for å fange oppmerksomheten til kvinnen.

No comments:

Post a Comment