Saturday, November 17, 2012

Avvisning, frykt og Dating

Life Coach-råd


Singel igjen? Når vi reiser gjennom livet, ende vi ofte opp enkelt. Det er mange grunner Hvorfor. Det kan være et resultat av å møte feil person, død, juks, løgn, skilsmisse, plassering, mål og mer. Å miste en relasjon påvirker oss på mange måter. Det kan være svært smertefullt, eller det kan være veldig forfriskende, eller hvor som helst i-mellom. Uansett hva årsaken eller graden av smerte, det er en sannhet vi alle deler: vi ønsker ikke å ende opp alene. Vi ønsker å finne companionship.


For å komme inn i en ny relasjon, må vi være villig til å møte og gå ut med folk. Det er vår egen frykt, men som ofte kommer i veien.


Vi frykter å bli avvist.
Vi frykter å ha en dårlig tid.
Vi frykter å bli skadet.
Vi frykter måtte avvise noen andre.


Alle disse frykt er gyldig ennå lett overvinne. Hvis noen avviser du, betyr det bare at vedkommende føler du ikke er rett for dem. Tro meg, det er noen andre som ville elske å være med deg. Du må godta avvisningen. Det er bare gjennom prøver skal vi komme til den rette personen.


Mange datoer og relasjoner fungerer ikke. Du kan se tilbake og tenke på det som en dårlig tid. Det er greit å ha en dårlig tid. Bare gjennom dårlig datoer skal vi komme til det gode datoene. Det er gjennom våre dårlig relasjoner at vi har muligheten til å lære mer om oss og hva vi vil, deretter tilnærming relasjoner med mer kunnskap til å lykkes.


Ønsker ingen å bli skadet, men hvis vi ikke tør å falle i kjærlighet og bli skadet, vi kan ikke være forelsket. Får vondt er en del av prosessen. Vi får gjennom det og smertene går bort. Beste er at det er nye kjærlighet venter på deg.


Du kan også være redd for å avvise noen. Sannheten er at ingen er forpliktet til å bo med noen som ikke er riktig for dem. Avslag er en del av prosessen for dating og forhold.


Endre hvordan du ser på avvisning og ser det som en tjeneste. Når du forkaster noen slippe du ham eller henne å gå finne noen som vil virkelig sette pris på den personen. Se på det som måte også når noen avviser du. Tross alt, vil du virkelig være med noen som ikke vil du? Det er bedre å være fri til å finne noen som faktisk vil bli med deg.


Kan du forutsi fremtiden? jeg kan ikke. Faktisk, tror de fleste av oss ikke vi kan. Likevel fortsette vi å tro på selv-begrensende tanker om fremtiden. Vi tror så godt i disse tanker vi tillate dem å stoppe oss fra fremover og realisere muligheter.


I stedet for å forutsi smerte, kan jeg forutse for deg at hvis du omfavne dateringen prosessen i stedet for å se på livet passerer deg av, vil du ha både gode og dårlige tider. Jeg kan også forutsi at disse gode og dårlige tider vil lede deg til enda bedre tider.


Omfavne reisen og slipp din frykt.

No comments:

Post a Comment