Thursday, November 22, 2012

Dating på nettet: Hvordan å finne ut om et nettsted er verdt tiden din

Er du på utkikk etter høyre datingside? Bla gjennom dating-nettsteder, og du vil ikke unnlate å legge merke til hvor fristende de kan være. Hvordan kan du finne ut hva som egentlig ligger bak at fristende, grafikk-laden hjemmesiden? Hvordan kan du fortelle at området er en god passform for deg?


De fleste dating nettsteder tilbyr en prøveordning medlemskap, hvilke innrømmer du å vurdere kvaliteten på deres tjeneste. Faktisk, bør du være skeptisk om å bli med en dating-tjeneste uten en gratis prøveversjon. Men vent. Det er et par andre ting å vurdere.


Å vite at de fleste mennesker på nettet har blitt avhengige av "hastverksløsninger", mest dating nettsteder tilbyr hva er kjent som en tur, hvilke er ikke en reell prøving. Hva er forskjellen?


En tur er akkurat det, en omvisning. Du bla gjennom bilder av lykkelige par bundet i kjærlig omfavner-du kan nesten føle kjemi flyter mellom. Som forutsatt du vil sannsynligvis få urealistisk inntrykk av at de couple(s) fant deres kjærlighet og lykke gjennom dette nettstedet.


En tur er rask og lett å ta, men også misvisende. Det er bortkastet tid, som ikke tillater deg å faktisk oppleve funksjonene og fordelene av nettstedet.


I kontrast, innebærer en sann gratis prøveversjon en viss grad av tegn opp. Du kan bli pålagt å svare på spørsmål og/eller legge en profil. Vilje til å fullt ut besvare spørsmål indikerer engasjement på din del, og fortsetter for å vise at du ikke er bare en annen joker med for mye tid i sine hender.


Også, en sann prøveversjon kan du nyte de fleste av områdets funksjoner uten å betale for en periode. Men Merk at rettssaken er rettet mot å få deg til å bli betalt medlem (som er rettferdige og fornuftige) derfor vil du få en teaser her og der om funksjonene bare tilgjengelig til betalt medlemmer. Vel, henge fast med den gratis prøveperioden før det er over.


Det er i utgangspunktet to typer gratis trial medlemsskap. En er ubegrenset (i et omfang) i funksjoner men begrenset i perioden. Den andre er begrenset i funksjoner, men ubegrenset i perioden. Noen nettsteder tilbyr noe på tvers av de to, gi eller ta funksjonene og/eller prøvetid. Som er bedre?


Det er best å gå med den første typen; ubegrenset i funksjoner men begrenset i perioden. hvorfor?


Fordi dette kan du få en ekte "følelse" av området ved å la kan du nyte de fleste av fordelene med en betalt medlemskap, uten å gjøre en forpliktelse. Det er den beste måten å lære hva gjør området tick (eller ikke).


Før du registrerer deg for en gratis prøveperiode, husk at det vil bare være tilgjengelig for en begrenset tid, derfor være forberedt. Har din bilde som er klar til å sende sammen med din profil. Når du har truffet starter på "Send" eller lignende knappen klokken tikkende.


Du bør dra full nytte av den gratis prøveperioden mens det varer. Hvis du er ny til online dating, er dette en fin måte å få noe erfaring og komme over din frykt og/eller noen fordommer.


Starte starte så mange kontakter som mulig, en gang. Sende så mange e-post som du kan. Svare på alle e-poster unntatt, selvfølgelig, de med upassende massasjer.


Mens du er på den gratis prøveperioden holde Husk at formålet er å finne ut om nettstedet er passe godt for dine behov.


Bla gjennom så mange profiler som du kan. Kontrollere om nettstedet har et stort antall folk som du søker, for å åpne opp dine valg.


Du bør også kunne søke utsiktene av detaljene som alder, kjønn, og selv håret fargen og utdanning nivå, hvis disse er viktig å du, i tillegg til geografisk plassering.


Legg merke til hvilke typer spørsmål. De bør inkludere typer svar ville interessere deg. Vær også oppmerksom på at hvis et område kan du hoppe over eller skimp detaljer, sjansene er at et stort antall mennesker gjør nettopp det, og viktige detaljer savnet.


Andre funksjoner for å se etter er private chat-rom, slik at du kan snakke med potensielle kunder og en privat e-postadresse spesielt for dating meldinger-de fleste topp vurdert dating-nettsteder tilbyr dette for å beskytte personvernet. Noen anerkjente nettsteder har en funksjon som lar deg blokkere e-post fra personer som du ikke ønsker å kontakte deg.


Når prøveperioden utløper, må du vurdere om det er en god plass å din personlighet og behov. Være forberedt på klar til å registrere deg for fullt medlemskap eller velge bort. Dersom du velger bort... vel, minst du ikke kaste bort tid, og du har fått litt erfaring gratis.


Nå, ikke spill sjenert. Registrer deg for en gratis prøveversjon med en datingside eller to som interesserer deg, og har en flott tid å møte nye mennesker. Din perfekte match kan være venter akkurat nå til å vekke litt romantikk inn i ditt liv!

No comments:

Post a Comment