Friday, November 16, 2012

Dating Suksessstrategier: 10 Dating lærdom å Spice opp din sosiale liv

Hvis du er klar til å begynne å vinne i dating verden, kan du følge denne enkle strategien for suksess:


Leksjon 1: Førsteinntrykk


De er umiddelbar, langvarig og vanligvis permanent. Uavhengig av hvor stor du er, og uansett hvor søt du kan være når noen blir å vite du, virkeligheten er, din dating suksess vil være basert nesten utelukkende på den andre personens første følelse av hvem og hva du er.


Leksjon 2: Hvis du ønsker delen, se delen


Statistikk viser at hvordan vi ser snakker mer om oss, og er viktigere enn hva vi sier
verbalt.


Leksjon 3: Handle en del


Det er et faktum at i våre personlige saker, som i all vår forretningsdrift, vi selger oss først. Dårlig holdning, bilde og atferd vil påvirke din dating suksess, akkurat som det vil negativt påvirke din suksess i virksomheten.


Leksjon 4: Inngå.


Det første inntrykket du gjør på en potensielle dato spår om hun (eller han) vil ta deg tid til å bli kjent med deg. Dating, samt virksomhet, handler om salg. Du må tenke på deg selv som et produkt og personen du vil dato som kjøperen.


Leksjon 5: Dating er om salg og salg er et tall spill


Hvis du vil multiplisere din suksess umiddelbart i dating (eller bare om noe annet), lære, forstå og omfavne konseptet bak "antallet spillet." Godta og følger disse prinsippene:


1. Du er et produkt


2. Du er produktets selger sin packager og dens annonsør.


3. Personen du prøver å tiltrekke seg er kunden. De gjør sine kjøpe beslutninger basert på presentasjonen, emballasje og reklame.


4. Verdens beste selgere har ikke en 100 prosent salg rate, en 75 prosent pris, en 50 prosent eller en 25 prosent rente. Verdens beste selgere er heldig å opprettholde en 10 prosent salg rate og telle seg heldig hvis én av hver ti "plasser" fører til et salg.


Leksjon 6: Tillit = suksess


Nummer én kvalitet både menn og kvinner søker i en dato, eller en kompis er tillit. Tillit er også viktige attributtet som alle profesjonelle selgere må ha for å være vellykket. Folk kjøper ikke produktene eller tjenestene fra noen som har ingen tillit til seg selv eller produkter de representerer.


Leksjon 7: Etablere et mål


En trygg person er en med en plan og et mål. Hva er ditt?


Leksjon 8: Kjenner din målgruppe og gi dem det de ønsker


Forstå hvem du prøver å selge deg selv og hva de er interessert i å kjøpe.


Leksjon 9: Analysere konkurransen og gjøre ting bedre enn de gjør


Akkurat som du ville studere en konkurrent i bedrift eller en rivaliserende idrettslag, studere konkurrentene dating hvis du ønsker å vinne!


Leksjon 10: Ta affære og følge gjennom


Avtale med din frykt for avvisning. Stopp investere din energi og egenverd i utfall. i stedet for
tenker på 'ulykker' som 'feil', tenk på dem som 'praksis skudd'. Dating er en prosess. Stopp var så mye viktig å hva personen du er interessert i mener dere. Tross alt, du vet ikke hvis du ønsker enda dem en gang du kommer til kjenner dem, gjør du?


Sette små mål og oppnå dem, én etter én. Får lidenskapelig om dine mål og ditt liv. Entusiasme er smittsomt, hvis du er glade om livet ditt, folk blir begeistret over å være med deg.


Kle deg for suksess. Alltid sette din beste foten frem, og glem ikke å perfeksjonere din salgstricks. Hvis du holder gjør det likt tingen, vil du oppbevare får samme resultat.


Leksjon 10: Live som om det kan være noen i morgen


Innse det er ingen garantier, ingen kjole øving og (vanligvis) ingen andre sjanser. Gjør hver dag "din dag," en der du gjorde alt du kunne gjøre.

No comments:

Post a Comment