Tuesday, November 6, 2012

Hvordan få en servitør telefonnummer

En person kan du få den servitør telefonnummeret fordi han ønsker å ha en kommunikasjon med servitøren. Han kan være tiltrukket av servitøren, men han har ikke mot til å få antallet personlig. Han kan du få telefonnummeret hvis han kan ønske å invitere servitør ut for en dato.


Noen ganger en person kan tendens til å være sjenert og han kanskje tror at han vil bli bedømt i det øyeblikket når han ber om telefonnummeret. Det er ingenting å være redd for i spør servitøren telefon antallet, så lenge personen har gode intensjoner. Her er noen tips som kan hjelpe en person på hvordan nærme en jente når du ber om hennes telefonnummer.


1. Fyren kan få litt informasjon første om navnet og noen personlig informasjon på servitøren fra hennes medarbeidere i restauranten. Han trenger å sørge for at overordnede ikke er rundt. Lederen kan tro at han er bekymringsfullt sine ansatte.


2. Han bør vite hennes venner i restauranten. Han kan gjøre venner med dem så vel slik at det ville være lettere å få litt informasjon om servitrisen at han liker.


3. Han skulle anstrenge til å besøke restauranten regelmessig der servitør arbeider. Hvis han er en vanlig kunde, kan servitrisen husker ansiktet hans og engang husker navnet hans.


4. Hvis personen er tålmodig nok til å vente til restauranten stenger, kan servitør har ideen om at denne personen ønsker noe fra henne, og hun kan selv gjøre initiativ til å stille spørsmål om det er noe personen ønsker å vite.


5. Dette kan være rett tid for personen til å introdusere seg for servitør og få navnet hennes også, selv om personen allerede vet navnet på servitøren. Han kan så fortelle henne at han ønsker å bli venner med henne, og hun har ingenting å bekymre.


6. Han har å sørge for at han forteller servitrisen at han er en god person og hans eneste intensjon er at han ønsker å få hans telefonnummer. En person bør bli avkjøle når han ber om telefonnummeret. Han må ikke vise noen spenning når du ber om nummeret slik at servitøren ikke vil nøle med å gi hans telefonnummer.


7. Fyren bør la servitør skrive tallene på et stykke papir som personen-forberedt. Han kan fortelle henne å skrive tallene større og klarere. Hvis fyren bruker en mobiltelefon, kan han fortelle servitør å diktere tallene sakte så registrere tallene på telefonen. Han skulle spørre henne til å gjenta tallene som hun har diktert for å bekrefte at tallene ble riktig registrert.


8. Han må fortelle henne hans sanne intensjoner etter å få tallene. Han skulle være ærlig i forteller henne at han ønsker å ha en kommunikasjon med henne fordi han ønsker å vite servitør bedre. Via telefon, kan det være relasjoner som kan etableres spesielt når to personer konstant kontakt med hverandre.


9. Han må spørre servitrisen på hva hun vil være tilgjengelig for en samtale. Han bør vite det mest passende tidspunktet å ringe servitøren. Han bør vite om servitrisen har litt tid til å snakke med ham. Allikevel, servitrisen vil ikke gi nummeret hvis hun har ikke tid til det.


10. Hvis det er en etablert kommunikasjon på telefonen. Det kan være rett tid for personen å spørre servitrisen ut for en dato. Han kan forsikre seg om at han ikke ville være avslått på hans invitasjonen fordi de kan ha ingen flere nøling til hverandre. De har allerede bygget et spesielt forhold på telefon.


Det er tider som en person trenger å ha guts i konfrontere servitrisen at han liker. Han burde ha nok selvtillit fordi dette er nøkkelen til å bli kjent med en jente som er bedre. Jenter kan finne det imponerende hvis de ser styrke og mot i en mann. Spør en jenter telefonnummeret er ikke en vanskelig oppgave å gjøre. Så lenge det er en god intensjon og respekt er det ingenting å bekymre seg om.

No comments:

Post a Comment