Wednesday, November 7, 2012

Fire varm tegn på tiltrekning

I dagens samfunn, er skjønnhet, fysisk tiltrekning og seksualitet alle ofte misforstått som noen transcendent uunngåelig faktum; feilaktig interlocking tre gjør det synes dobbelt sant at for å starte tiltrekning mellom en mann og en kvinne, begge kjønn bør være vakker å være seksuell.


Som selvfølgelig er ikke sant i det hele tatt. Definisjonene av vakre, attraksjon, og seksuell endre stadig for å tjene den sosiale ordren, og forbindelsen mellom tre ideene er en ny oppfinnelse.


Noen psykologer hevder at forskjellen mellom begrepene skjønnhet, attraksjoner og seksualitet er basert på premisset om at begge kjønn er tilbøyelig til fysiske eller seksuelle attraksjon fordi kvinner er i stand til å vise menn akkurat som menn vise kvinner, som fag for seksuelle og estetiske evaluering.


I en undersøkelse utført av en "evolusjonære psykolog," fra 10.000 personer som ble intervjuet, ble det funnet at menn har høy-forhold til fysisk attraksjon i sine spirende seksuell Maker, mens kvinner legger vekt på prominence, mål og monetære kilder.


Ikke rart på hvorfor de fleste tilfeller av attraksjon er alle basert på seksualitet og fysiske attributter. Dette er fordi menn og kvinner ville heller ha sine betydelige andre fysisk og seksuelt kan gi dem deres nødvendigheter.


For eksempel, er menn tiltrukket av kvinner som ser bra fordi dette indikerer utmerket vigør og kapasitet til å produsere avkom babyer. På den annen side, er kvinner tiltrukket av menn som ser bra fordi dette indikerer overflod i økonomiske ressurser, der, muligheten til å gi grunnleggende nødvendigheter til barna er generert.


Poenget her er at både menn og kvinner kan ha sine egne grunnlaget for attraksjon, men alt er generelt fokusert på de fysiske og materielle aspektene. Dette er fordi attraksjon er knyttet til det faktum at de fysiske attributtene motivere den delen av hjernen som er kjent som "hypothalamus" som vil produsere ulike typer reaksjoner fra kroppen som seksuell opphisselse, økt hjertefrekvens og svette.


Så spørsmålet nå er: Hvordan kan enkelt identifisere klare tegn på tiltrekning?


Det finnes mange sannsynlig handlinger som kan foreslå attraksjon. Men inkluderer den virkelige tegn men ikke begrenset til følgende:


1. Visuell kontakt


Dette er når både en mann og en kvinne stirret på hverandre og kjapt langvarig øyeblikket som de ser på hverandre lengre enn den typiske blikk.


Begge er helt midt på hverandres anekdote, og hvert ord vil imponere dem begge. Alle øyne er festet til hverandre som sender en melding at de trekkes til hverandre.


2. Preen


Preening betyr å pryde seg nøye eller å groom seg med spesiell oppmerksomhet for detaljer. Derfor setter tiltrekning når begge ville prøve å umiddelbart gjøre en rask løsning og erobre hverandres plass.


3. Flørting


Erting kunne ha vært mer passende begrepet for den. Dette er når begge kjønn snakke i en avslappet måte, med kroppslige handlingene som er knyttet til sine tanker og følelser, der, mest oftere enn ikke, seksuelle spenningene og opphisselse er de primære upshots.


4. Fysisk kontakt


Dette er når en kvinne lener seg til menigheter om mannen og plasserer en beskjeden hånd på sin hånd eller arm. På denne måten, er kvinnen prøver å fortelle den andre personen at hun er tiltrukket av ham, og at hun er åpen for muligheter som involverer bekymret personen.


Alle disse tingene er kokte ned til det faktum at asymmetri av sammenhengen mellom skjønnhet, tiltrekning og seksualitet som forteller både menn og kvinner ligger på hvordan de begge oppfatter hverandres fysiske attributter. Dette er uunngåelig fordi mangel på det som vil definitivt holde dem seksuelt fremmedgjort.


Attraksjon er generelt fokusert på bilder som er utelukkende på de fysiske attributtene til både menn og kvinner, hvor samfunnet har skapt en svært viktig rolle. Dette fortsetter for å vise at tegn på tiltrekning indikerer klart identifikasjon av ønskeligheten.


Gitt alle at bør både menn og kvinner gjøre valg, store og å ta hverandre som menneskelige vesener første og ikke bare bare seksuelle objekter.


Det bør også bemerkes at disse tegn på tiltrekning kan være godt begrenset på premisset om at både menn og kvinner sende ut disse tegnene som en billett å erobre hverandres plass for å starte "å få-å-vite-hver-andre" scenen.

No comments:

Post a Comment