Saturday, November 10, 2012

Vitenskapelige Dating råd For Geeks

Du liker matematikk, kjemi, og du thrash ut algoritmer for å løse praktiske problemer. Du er smart; Faktisk, du er en geek! Men å være en geek bør ikke stoppe deg fra å aktivt dating. Det ville være mulig som tilbringer for mye tid på å studere, lesing, løse problemer og forfølge andre "intellektuell" aktiviteter kan gjøre deg litt lys på sosiale teknikker. Her er en vitenskapelig måte å løse problemet ditt dating.


Gitt


Geeks er redd for å dato. Det er en gitt. De er redd de kan komme ut for nerdete, rare eller kjedelig. Men tro det eller ei, jenter unngå ikke geeks som pesten. Faktisk, finne mange mennesker geeks interessant og søte. Så slapp av, det er ingen "Gjør ikke dato"-tegn som skrives ut på pannen din. Dating er noe som alle gjør det, så det er ingen grunn til at en geek ikke kan gjøre det bra.


Ukjent


Din største utfordring som en geek er å overvinne denne skrekk og spør jenter ut. Frykt ikke, er for det som er ukjent for deg, lagt ut trinnvis i løsningen nedenfor.


Løsning


Trinn 1: Overvinne kommunikasjonsproblemer


Sannsynligvis ville det største dating problemet vender geeks være kommunikasjon. Geeks pleier å bruke for mye teknisk sjargong. I sosiale sammenhenger blir dette verre fordi de pleier å bytte til sci-fi-modus og mister ikke-geeks med sine referanser til scener fra Star Wars eller navn fra planeten Tatooine. Så det: ikke alle er i science fiction og videospill.


Trinn 2: Bro kommunikasjon


Ganske enkelt, dette problemet kan være mest effektivt løst av teknikkene til effektiv kommunikasjon. Effektiv kommunikasjon sier at misforståelser kan unngås hvis partene prøve å forstå personen de snakker med, og prøve å bilde samtalen fra denne andre personen synspunkt.


Når du snakker til noen, en potensiell dato, forestille hvis hun vil sette pris på dine nerdete vilkår. Hva er hun liker, hennes bakgrunn? Hva er hun interessert i? Prøv å bildet samtalen gjennom hennes øyne, og visualisere hvordan hun ville få hva du sier.


Trinn 3: Vis din interesse


Være genuint interessert i å vite henne. Vær oppmerksom på hvor de kommer fra når de snakker til deg. Så, i sin tur, kan du bedre forstå dem.


Husk at i de fleste kommunikasjon, de faktiske ordene utgjør bare 7 prosent av meldingen, mens de resterende 93% er ikke-verbal (kroppsspråk, ansiktsuttrykk, øyekontakt, stemme tone og kvalitet). Så vær oppmerksom på meldingene du sender.


Trinn 4: Ta det rolig


Dato unhurriedly; ta tid i møte folk og spørre mer enn én jente ut på en date. Det er ikke nødvendig å dykke inn i en dypere forhold med noen med mindre du har hatt tid til å kjenne hverandre bedre og for å se om du er følelsesmessig klar.


Trinn 5: Injisere utvalg


Ikke begrense deg til vanlig middag på en restaurant. Definere en dato hvor en av du tilbereder et måltid hjemme. Gå utendørs for en piknik, kite flying, shopping for ferske råvarer, en handelsmesseområdet eller karneval. Bland rutinen med de eventyrlystne arenaer, og du vil ha et vell av ulike erfaringer og historier å dele med daten din.


Ikke begrense deg selv i dating fra skolen eller deromkring. Det er mange online dating-tjenester tilgjengelig, selv for geek i deg. Besøk et dating nettverk for geeks som du interessert i vitenskap, kjemikere og biologists. Det er et godt sted å finne en perfekt match.


Trinn 6: Nyt!


Dato for å gjøre deg lykkelig. Som du dato er helt ditt valg. Om hun er en kar geek eller ikke, hun må være noen du ønsker å tilbringe tid med, eller du vil gjerne gå ut med.


Nyt samtaler som du er i stand til å bære. Nyt opptatt helgene med flere, interessante jenter. Nyt steder, aktiviteter og opplevelser som du innlate seg på som du går på en dato. Nyt det faktum at du får god til dating.


Å være en geek bør ikke komme i veien for dating. Du bare må angripe det som et matematisk problem som du lykkelig takle. Vet givens; forstå ukjent; og Følg fremgangsmåten for å løse ukjent; og, "Eureka! Dating, løste problemet!"

No comments:

Post a Comment