Thursday, November 15, 2012

Kan du egentlig stole på personen du er Dating Online?

Heather er en 42 år gammel amerikansk dame.Skilte med to barn, bestemte hun seg å prøve online dating for å få en ny partner.


Hun undertegnet opp med en av de populære dating-nettstedene, og sette opp en profil.Den anonymitet og sikkerheten av online dating appellerte til henne og hun håpet det ville fungere for henne.


I løpet av noen dager, ble hun kontaktet av en mann som også hevdet å være på utkikk etter et kjærlighetsforhold.Mannen var kjekk, også skilt og i hans midten av førtiårene. Han hevdet å være en ingeniør som bor i USA, men ble sendt på et oppdrag av hans selskap til Nigeria.


De begynte å chatte og utveksle e-post, og snart begynte et forhold online.Han har sendt blomster til henne fra tid til annen, sendte diktene everday, kalte henne opp to ganger om dagen. Heather følte at hun hadde endelig funnet mannen i drømmene hennes. Sikkert, var dette den perfekte forholdet som hun hadde ønsket siden skilsmissen. Her var en mann som var omsorg og som viste den. Hun avtalt lett å hans forslag da han kalte henne over telefon og ba henne om å gifte seg med ham. De begynte å lage planer for å gifte seg så snart han kom tilbake til USA.


Heather følte alle foregikk godt med sine planer før han gjorde en nød ringe.Han hadde vært involvert i en bilulykke, og hadde vært innlagt på sykehus. Kunne hun hjelpe ut med noen penger å betale regningene? Vel, hjalp hun. En sekvens av hendelser etterfulgt etterpå. Uker senere, oppdaget hun at mannen hun hadde falt i kjærlighet med ikke var den virkelige personen hadde hun trodde han var.Hun hadde nettopp blitt tatt av den nyeste formen for online-svindel som bare viser opp--romantikk eller dating svindel.


Hun var knust.Hun hadde mistet tusenvis av dollar til denne mannen.Hun var bak på hennes boliglån og var i gjeld til banken. Men smertefulle som opplevelsen var, det kunne ikke være i forhold til de følelsesmessige smerten som hun måtte gå.


Det ville ta mange måneder før hun ville komme over hele opplevelsen, som hun er beskrevet som et mareritt. Heather er ikke det bare ettall det er et offer for denne nye formen for svindel.Tusenvis av mennesker på nettet taper millioner av dollar månedlig til disse svindel. Men på grunn av den hemmelighetsfulle naturen Internett, de fleste som har vært scammed denne måten er enten for flau eller skamfull å snakke om sine erfaringer. I en bestemt finne rapporterte 145 menn og kvinner at de tapte over $1 million i to måneder i 2005. I det samme finne nektet tusenvis av mennesker å gi noen opplysninger om sine tap.


Det det verste aspektet av disse svindel har vært følelsesmessig smerter ofrene har måtte gå gjennom.
Mange av ofrene jeg snakket med rapportert som det tok dem mange måneder før de kunne komme tilbake til deres normalt liv.


En dame fortalte meg at hun gråt for mange netter etter at hun skjønte at hun hadde blitt lurt. Hun hadde trodde hun hadde den ideelle elskeren, og hadde blitt så følelsesmessig knyttet til ham. Det var ødeleggende for henne å innse at det var en løgn. Det faktum at hun hadde vært i dype kjærlighet med en falsk person var hva smertet henne mest.


Dette er den samme opplevelsen som mange av ofrene jeg knyttet med har hatt.Effekten av svindel har hatt så mye av en ødeleggende virkning på dem alle. Leger, advokater, paralegals og andre fagfolk har vært kjent for å tape penger til disse svindel like husmødre, studenter, fabrikkarbeidere og andre lav inntekt inntekter har. Svindel er ingen forskjell på status eller rase. Ikke med religiøse folk ha blitt spart fra denne voksende trussel.


Till øyeblikket, er det tusenvis av mennesker som er der ute prøver å komme over disse svindel. Men selv om de som har vært scammed prøver å komme videre med livet, mange flere tusen blir satt opp for en lurendreier akkurat nå.


Online dating har kommet for å bli med oss alle, og mange mennesker har funnet ekte kjærlighet gjennom denne avenue. Online dating har produsert mange vellykkede elsker historier. Det er et medium som hvis riktig brukt, med riktig utdanning, kan være et middel for å bringe kjærlighet inn i livene til mange.


Imidlertid er det tydelig at det også i økende grad blir brukt i forbindelse med feil. Gitt den høye suksessraten på svindel men, er den beste måten å håndtere dem å utdanne deg selv om dem.


Du må lære å skille hveten fra chaff. Å vite metodene som svindlere bruk vil hjelpe deg ikke å falle for deres antics. Du vil være i stand til å vite hva de skal gjøre for å beskytte deg selv og fortsatt være i stand til å datere succesfully. Jo mer utdannet du er, jo mer du kan hindre svindel skjer til deg.

No comments:

Post a Comment