Tuesday, November 13, 2012

Faller For en venn er ingenting utenom vanlige

Faller for en venn er ikke noe utenom vanlige. Faller for en venn kan skje ganske ofte, spesielt mellom to personer som deler mange ting til felles med hverandre.


Venner tilbringe vanligvis mye tid sammen. Venner gjør ofte de samme tingene sammen. Felles er hovedgrunnen til mennesker blir venner. Men det er tider når for mye kjennskap kan forveksles med noe mer.


Denne type situasjon skjer hovedsakelig mellom venner av ulike kjønn. Godhet og vennlig kjærlighet kan lett bli forvirret med følelser av kjærlighet. Ganske ofte, er kvinner de som faller byttedyr til denne attraksjonen. Men mange menn har også vært i samme situasjon.


Bevegelser som vanligvis betyr ingenting er misconstrued som noe mer enn det er. Mange mennesker får blandede signaler om vennskap med det motsatte kjønnet. Slike tilfeller er normalt, men det er opp til enkelt å finne hvordan han eller hun vil håndtere den.


Faller for en venn-er det gjensidig?


Er det gjensidig? Folk som ender opp som faller for en venn bør vurdere hvis følelsen er faktisk gjensidig. Dessverre er de fleste vennskap er bare vennskap. Faller for en venn kan en måte eller en annen kompliserer vennskap.


Alle mennesker verdi vennskap, spesielt med det motsatte kjønnet, siden mange synes det er vanskelig å opprettholde en platonisk relasjon med det andre kjønnet. På grunn av dette har de en tendens til å unngå situasjoner der faller for en venn ville nesten avslutte vennskapet.


Generelt, er mange menn og kvinner sanne og dedikert venner. Men det er noen menn og kvinner som ikke kan motstå deres tiltrekning til det motsatte kjønnet. Mange romantikere ofte faller offer for denne situasjonen og ender opp spoiling alle sjanse for et vellykket samarbeid med det motsatte kjønnet.


Hvordan å håndtere situasjonen for å falle For en venn


Når en person har etablert at han eller hun har faktisk falt for hans eller hennes venn, er det nødvendig å finne ut neste trekk. Neste trekk er avgjørende for overlevelse av vennskap. En person som har falt i kjærlighet med en venn kan enten dra nytte av situasjonen eller la følelsen passere.


Mesteparten av tiden, ville en lojal venn bare la følelser passere. Tatt i betraktning alle grunnene hvorfor faller for en venn vil være skadelig for vennskap. Dette skyldes muligens mest romantiske relasjoner aldri siste mens nesten alle vennskapene er livsvarige.


Mange mennesker la også følelsen passere frykt for forlegenhet. Spesielt hvis følelsen er gjensidig, som er ofte er tilfelle når du faller for en venn. Dessverre kan dette også føre til en person ekstrem angst som kan også være belastende for vennskap.


På den annen side er det noen mennesker som er villige til å risikere vennskap i kjærlighetens navn. Disse individer ta sjansen å fritt uttrykke sine følelser for en venn. Men personen må også være klar til å møte muligheten at følelsen ikke ville bli gjengjeldt.


Dette gjør situasjonen mer komplisert som å komme tilbake i vennskapet etter en offentlig erklæring av hengivenhet kan også stamme forholdet. I de fleste tilfeller begynner begge parter å føler oss utilpass i hverandres selskap. En føler seg skyldig for å uttrykke sine følelser, mens den andre føler seg skyldig for å være ute av stand til å returnere hengivenhet.


Men hvis begge parter deler genuint følelsen, så det ville sikkert være en kamp laget i himmelen for begge parter. Dette betyr at forholdet har muligheten til blomstrende inn en legitim og muligens varig forhold.


Det vil likevel kreve mye hardt arbeid og engasjement fra begge parter involvert. Men husk at dette er en once in a lifetime mulighet som kan eller kan ikke skje.


Faller for en venn er en vanskelig situasjon for enhver mann eller kvinne til ansikt. Risikoen for å miste vennskapet er nært forestående og enda mer smertefullt for den fornærmede parten. På den annen side falt for en venn kan bringe om en vakker fremtid mellom to personer som genuint omsorg for hverandre, forutsatt at begge er villige til å jobbe på den.

No comments:

Post a Comment