Sunday, November 11, 2012

Råd til den tapre mannen i møte hennes foreldre

Er din tapperhet satt på prøve når du møter (hennes) mor og far? Er møte-the-foreldre-dag, en fryktede hendelse i nær fremtid? Vil du nyte hverandres selskap som mors mening eller fars plan er allerede en del av den daglige samtalen? Hvis ting går bra, bør så du forvente at du ville møte hennes foreldre før eller senere. Men ikke gruer dagen, og i stedet velkommen med åpne armer. For her er lyden råd for deg, den tapre mannen, når dagen kommer til å møte hennes foreldre.


Først av alt, er ikke alle foreldre like; så ikke anta at de blir like mor og Pop. Men forhåpentligvis som henne, du ønsker å imponere, respekt og ikke fornærme foreldrene dine egne, ville ikke du? Spør din venninne om hennes familie. Det ville være nyttig å vite noen historie på hennes far eller mors side, hennes søsken, deres arbeid bakgrunn og store helseproblemer. Det ville være klokt å finne ut om foreldrenes politikk, hva slags sans for humor de har, kulturelle eller underholdning preferanse, hvis noen. Be om disse viktige spørsmålene vil også vise kjæresten din at du er interessert i å vite alt om hennes familie, og at du knytter mye av betydning i møte hennes foreldre.


En uforsiktig bemerkning om de nyeste tabber av landets president kan ikke sitte godt med hennes foreldre hvis de er trofast republikanerne fra en rød tilstand. Det finnes utallige andre måter du kan gå galt med hennes foreldre hvis du ikke gjør leksene dine. Målet er å la et godt inntrykk på hennes far og mor etter det første møtet.


Nå, du skulle tro at Faderen av to, bør være det primære fokuset. Men ingen; Det er best å få kjæresten din mor på din side først. Tenk på det, hun er faktisk den hosting middagen i huset, er hun ikke? Videre, ville de fleste mødre delvis dømme deg i henhold til hvor glad deres datter ser å være med deg. Når du treffer en grov flekk i forholdet, kjæresten din ville mest sannsynlig kjøre til moren. I disse tider med problemer, kan hennes mor bli instrumental i å bringe deg tilbake sammen igjen.


Fedre vil generelt ha en vanskeligere tid å akseptere deg. Rette, fordi han var hovedmannen i kjæresten din livet. Nå, vil det åpenbart vises til sin far at du tar over denne rollen. I noen tilfeller, kanskje far misliker som. I de fleste tilfeller vil de størrelse du opp for å se om du er virkelig passe å ta vare på datteren. Så, kom til å tenke på det, fedre har en mer naturlig hindring for å komme nær deg. Men dette vil skje i tid, spesielt hvis du er forsiktig i møte.


Nå hva du virkelig gjør under faktiske møtet? Hvis det er en middag på huset deres, alltid ta med en gave. Du kan gi dem en floral arrangement. Avhengig av deres smak arbeide tradisjonelle elementer som en flaske vin eller en boks av søtsaker også.


Når du kommer inn i en samtale med dem, kan du vise interesse i deres familieliv. Se etter felles interesser, hobbyer og legge ut på dem. Høflig be om deres mening og lytte. Det er lett å snakke om sports-, husdyr- og sin bransje. Andre gode emner er din jobb, din familie, filmer og aktuelle hendelser. Det ville være klokt å styre samtalen fra vitser, politikk, personlige forhold, religion og pengene saker.


Flatere kjæresten din mor på hennes mat, klær eller hjem interiør. Kompliment hennes matlaging ved etterbehandling tallerkenen din. Etter middag, tilby å hjelpe tømme tabellen vask rettene.


Til slutt, vil kjæresten din foreldre begynne å stille deg noen direkte spørsmål. Du vil ikke få panikk hvis du er forberedt for dette. Slappe av, se dem i øynene og svare så pent som mulig. Prøv å tenke på grunn til å stille spørsmålet, og forholder seg til dette når du svarer på foreldrene.


Husk, i det første møtet, Vær deg selv, og sørg for å observere alltid gode manerer. Vise respekt for din venninne og hennes foreldre. Kjæresten din har trolig fortalte alle av dem om deg, og hvor stor du er. Så kom forberedt for møtet og bevise til hennes foreldre som du fortjener å være med deres datter.

No comments:

Post a Comment