Thursday, November 8, 2012

Hvordan bli mer selvsikker med kvinner

Selvtillit er en viktig faktor som kan avgjøre hvor vellykket en mann mot nærmer seg en kvinne. Det kan redde eller ødelegge et forhold på et blunk.


Selvtillit er generelt definert som ens syn på seg selv, hans evner og hans potensialer. Det er menn som er tydelig feil i å gi alle deres innsats for å levere hva kvinner vil ha. Dette er feil i den forstand at man må elske seg selv før han kan elske andre.


Frierføtter og dating er ganske mye som å ha en jobbintervju. En jobb intervju tar sikte på å vurdere ens evner og tillit. En søker kan faktisk gjøre opp historier om sin erfaring og hans talenter, det er grunnen til at arbeidsgiver vurderer ham det meste på hvordan han presenterer seg selv og på hans tillit. Dette er også det viktigste prinsippet bak å være med kvinner.


Så hvordan man utvikle tillit mot kvinner? Her er noen måter om hvordan en fyr kan bli bedre i håndtering av jenter:


-Ta litt tid ut for deg selv


Igjen, det hele begynner med seg selv. Hvis en mann har lav KONFIDENS mot kvinner, er det mulig at han vil gi seg selv litt tid fra kvinner og slutte med å prøve for en stund. Han kan du liste ned tingene som han ikke liker med seg selv, hans usikkerhet i livet og hans frykt. Han kan deretter fortsette til detaljert vurdering av årsakene bak slike negative tanker om seg selv. Deretter må han foreslå løsninger for betterment hans egen.
Løsningene bør utføres med engasjement og inspirasjon. Dette trekket vil ikke bare gjøre en mann mer selvsikker blant kvinner, men blant noen generelt. Hvis man ser seg selv med skjønnhet, vil så han bli mer selvsikker.


-Ikke vær redd for kvinner


Noen menn er rett og slett redd for kvinner. For noen grunn skremmer selv tanken på nærmer kvinner dem. Forhåpentligvis, det første trinnet kan hjelpe løser dette forferdelige problemet ved å vurdere seg selv og å finne løsninger på ens usikkerhet. Håndtere kvinner er imidlertid på et helt annet nivå. Kvinner snakker et språk som er forskjellig fra hva menn bruker. Menn og kvinner også tenke og handle annerledes. Alle disse faktorene kan skremme en mann fra kvinner.


En mann må vite hvor å beskjeftige seg med kvinner, han vil bruke denne ferdigheten til slutt i romantiske relasjoner. Har uformelle samtaler med kvinner venner, vil kolleger og bekjente gi en mann sårt tiltrengt kartet mot en kvinnes sinn. Muligheten til å glatt snakke med kvinner kan komme inn på et senere tidspunkt, men dette kan bare gjøres hvis en er komfortabel med å snakke med damene.


-Lytt til historier


Det er mer enn én måte å utvikle ferdigheter i å håndtere kvinner. Snakke med kvinner, og å være komfortabelt rundt dem kan være en tilnærming, men en mann kan også lære fra andre menn. Menn snakke vanligvis om grunne ting når det gjelder kvinner, men det finnes øyeblikk når menns talk er tatt i et helt annet nivå. Øyeblikk av følsomhet angrep menn, og de deler sine sunn erfaringer i håndtering med kvinner. En må være opptatt av å lytte til disse historiene, og må ikke ta dem for gitt.


-Prøv å minske seksuelle tanker


En manns tillit kan avta dersom han tenker for mye av sex. Skyld vil deretter følge og hele tilnærming er ødelagt. En mann må revurdere sine mål hvis han ønsker å være vellykket i å få jenta som han liker. Tenker for mye av sex er definitivt en feil måte å håndtere kvinner.


-Ikke vær for trengende


Det er andre ting i livet som er så like viktig som kvinner. En mann må ikke ødelegge livet av prøver for hardt å få jenter. Noen ganger, når folk ikke forventer det, kommer det beste ting. En mann bør ikke ta trykket av å få jenter til omfanget av forlater alt bak og gjøre jenter sin nummer én prioritet. Noen mennesker gifte seg med noen bo enkelt og dette er en realitet som hver mann må akseptere. Det er mange måter å oppnå oppfyllelse, og lykke i livet. Denne typen filosofi kan øke ens tillit hos kvinner, og vil forbedre kvinners utsikt mot ham.


Øke ens tillit mot kvinner ville kreve en personlig forpliktelse. Det er ikke oppnådd ved å kjøpe mer rikdom, eller ved å få på en diett. En re-forme av ens eget syn på seg selv er viktig element mot å oppnå dette målet.

No comments:

Post a Comment