Sunday, November 18, 2012

Hva er Dating?

Ordet "dating" er forbundet med en prosess der en person får sammen med en annen person å oppdage mulighetene for romantisk forhold. De ulike undersøkelsene rundt om i verden viser at folk vanligvis begynner dating under deres teenage. Overveiende dating er en prosess av dragning mot det motsatte kjønnet kalt blind forelskelse. Og forelskelser uunngåelig føre til et midlertidig skjema eller en langsiktig forhold med en annen person.


Denne prosessen av teenage forelskelse dating tendens til å ta retning som folk skriver inn i voksen alder og tar forholdet alvorlig fører til ekteskap og barn. Hvor mange av disse gift forblir trofast er et spørsmål verdt å gruble. Ulike undersøkelser indikerer at gift voksne fortsette å date og Unn deg ekstra ekteskapelige affærer.


Dette er kanskje de ulike mønstrene som driver folk hittil hverandre av forskjellige grunner. Å være en sosial skapning, driver skremme av å være ensom folk ønske om companionships. Og biologiske nødvendigheten videre gjør dem begjærer for fysiske forhold og fysiske varmen av en annen kropp. Disse faktorene kombinert med drama, intensitet, og spenningen som følger med ny relasjon induserer folk å crave for mer kjærlighet.


I det nye årtusenet dating har funnet mange former-online dating, voksen dating, aleneforeldre dating, modne dating, enkelt dating osv. Følelse av incompleteness og topplistene uten en person til å elske eller å bli elsket, å rettferdiggjøre deres eksistens som menneske, og være en del av det sosiale miljøet kan tenkes attributt som noen av de andre faktorene som gjør folk dato.


Folk generelt har psykologisk, sosial og fysisk lyster og forventninger og forventer å oppfylle dem når dating. Disse ønskene i folk komme sterk spiller inn som begynner dating forholdet. De har også bestemme hvem mennesker tiltrekkes til og har en overveldende innflytelse på de potensielle partnerne.


Når to personer starte dating sammen egenskaper og tro gjør dem liker og misliker hverandre. Faktorer som imøtekommende og tilpasning til hverandres vaner og bond som danner mellom dem gjør dating som mye mer intens og spennende.


Som tiden går egenskapene, involvert atferd og tendenser folkets kommer i forgrunnen. Dette er mer avgjørende perioden av dating bare fordi på dette stadiet retning av forholdet tar en avgjørende sving. Såret, sinne og frustrasjon og en følelse av la ned frysninger i når den sjarmerende prins eller princes viser seg å være bare en annen person som livet kan være at mye mer kjedelig og trist hvis ikke helvete. Det finnes også folk som gir rikelig med tid til deres dating partnere for å prøve og finne måter å gjøre forholdet varig.


På den annen side liv kunne bli lykkeligere og lidenskapelig, hvis begge partneren er kompatible, samsvarer med bølgelengde, vibe & jell godt med hverandre. Det er faktisk en myte at de fleste dating forholdet fizzle ut i ingenting og at bare en relativ minoritet vil tåle og lang vare. Men folk forvente store og deres forhold til fortsette og til slutt føre til ekteskap.


Dating kan være naturlig og moro for noen. For andre er dating en av de vanskeligste aktivitetene som de kan delta i. Det kan være komplisert, og det kan være forvirrende. Ennå med noen retningslinjer og ønsket om å sirkulere og møte mennesker, kan dating forvandles til en verdifullt og givende opplevelse. Hvordan ellers kan vi oppdage at perfekte liv-kompis?


Fra første blikk på den første date, fra byggingen av et forhold til å gjøre en varig engasjement, kan stadier av dating være fascinerende, spennende og enervating. I våre forelskelse, eller vårt behov for å være i et forhold, hoppes ofte noen trinn i kunsten å dating. Noen mennesker vil møte en attraktiv person og ønsker å "jobbe på forholdet" rett fra starten, før du tar deg tid til å finne ut alle deres kompatibilitetsproblemer.


Andre mennesker, gjennom frykt eller motvilje mot å bli ytterligere involvert, komme aldri forbi de første stadiene. De ville foretrekke å bare holde prøvetaking menyen og ikke "får slått" med samme varenummer og om igjen. Det er et spørsmål om personlig smak og stil. Men etter naturlig "dating kurven" kan være givende og mye moro. Og gjennom hele reisen har vi muligheter til å utvikle vår Karisma, opprettholde våre attraktivitet og la andre oppdage hvordan hver uimotståelig vi er!

No comments:

Post a Comment