Saturday, December 1, 2012

Hvem er det folk som romantikk eller Dating svindel er rettet mot?

Forekomst av romantikk eller dating svindel har vært en økning siden det kom til offentlig kunnskap ikke altfor lenge siden.Likevel, mange mennesker i den vestlige verden er ennå å forstå virkeligheten av det faktum at denne svindelen synes å være økende.Kanskje, fordi de fleste av de som taper penger til disse svindel ikke snakke om sine tap.Mange mennesker foretrekker å bære de økonomiske tap i stillhet, i stedet for å formidle til noen annen part.


På den annen side, er store mengder av dollar i Nigeria og andre steder der svindlere operere fra, blir mottatt på en daglig basis fra svindel.I den tredje uken i mars, for eksempel, en 20 år gammel ung mann, bare søker opptak til universitetet, lurt 5000 britiske pund fra en middelaldrende kvinne i United-Kingdom.He er ikke den eneste å samle slike beløp fra dating eller romantikk svindel.Hver dag i tusenvis av kafeer over hele Nigeria, spesielt i sørvest, og andre vestafrikanske land, tusenvis av unge mennesker arbeider aktivt på svindel, på jakt etter slike ofre.


Men så, er spørsmålet - hvem gjøre svindlere målet for deres aktiviteter? De bare plukke på noen hvor som helst, eller har de et bestemt sett av folk som de fokuserer på å svindle dem av sine penger?


Fra hva jeg kunne samle i min forskning, er her de viktigste typene mennesker som svindel er fokusert på:


1. Eldre mennesker og andre ensom grupper: eldre kvinner og menn på jakt etter kameratskap antas å være spesielt sårbare for svindel.De antas å være myk på hjertet, og villige til å del med sine penger i retur romantisk kjærlighet og oppmerksomhet.


Andre ensom grupper av mennesker er også en ettertraktet mål. Deres ensomhet gjør dem til å være i behov av noen form for selskapet, som ikke kanskje er lett tilgjengelig rundt dem i deres nærmiljø, og som svindlere lett gi.


2. Separerte kvinner, nylig skilt kvinner og lignende er enkle mål av svindlere. Traumaet av deres skilsmisse eller separasjon gjør dem sårbare for nettsvindel. Svindlere jakte på ulike dating-nettsteder for kvinner som disse.


3. Overvektige mennesker: disse sett av mennesker er om den enkleste å mål og svindel, i henhold til svindlere.


Det vises noen overvektige mennesker trenger noen til å beundre dem og å elske dem slik de er.
Og det vises også at en rekke av dem er usikre følelsesmessig.


Og det ser ut at som et resultat av dette, noen overvektige kvinner synes å gjøre noe for å holde på med en mann, selv om de ikke vet om han er ekte.


Det viser seg at det er deres følelse av usikkerhet og deres behov for aksept for at er ofte utnyttes for å få penger for dem.


4. Folk som er ute etter Sex: Mange voksne nettsteder er en spesiell mål av svindlere.Svindlere Vis nakenbilder av seg selv og engasjere seg i seksuelle handlinger med personer som de møter på området.
Vanligvis, mennesker lurt gjennom voksen nettsteder aldri avsløre at de ble lurt eller holde sine tap for seg selv.


Alle de intervjuet og som mistet penger å svindel gjennom dette betyr nektet å gi figurer av hvor mye de ble lurt av


Mennesker som lever med AIDS, og annerledes-abled folk er også et mål av svindel.


Dette er på ingen måte en uttømmende liste over de tilværelse mål av svindel.Dette skje for å være de mest populære svindlere målet.


Den beste måten å håndtere dating eller romantikk svindel er å vite hvordan svindlere operere og være klokt om deres måter.


Samfunnsendringer selv om disse svindel hjelper deg å vite hvor å hindre at det skjer til deg.

No comments:

Post a Comment