Sunday, December 9, 2012

Er hun interessert i meg: Hvordan dekode hennes kroppsspråk

Kvinner er generelt kjent for å være veldig pratsom. Gi dem en sjanse til å begynne å snakke, og de definitivt vil skyte bris, lossing flere måneder igjen av hormonelle utfordringer til din enkle Ja-eller nei-spørsmål.


Derfor ville du pleier å tenke at med deres evne i leppe flagrende, de ville finne andre former for kommunikasjon helt ubrukelig.


Men man's fine kvinnelige venner er en "tospråklige" til en viss grad, og hun er så artikulert i kroppsspråk som hun er i ord på papir.


Derfor, når det gjelder følelser og relasjoner, kvinner ville bruke andre former til å formidle sitt budskap. De ville bruke slike verktøy for å formidle sitt budskap uten å gå inn i trøbbel. De ville bokstavelig talt prøve å gjøre det på sin egen lille måte.


Ifølge noen eksperter er det eneste problemet at selv om kvinner har sitt eget sett med språk, er det fortsatt vanskelig for amatører til å dekode kroppsspråk. Faktisk er kroppen språkene bare sett på ca 1 av 1000 kontakter med menn.


Derfor er den eneste måten å lykkes i å analysere hvis kvinnen virkelig liker du å dekode kroppsspråk som de kan ha vært prosjektering, men ble tatt for gitt fordi du ikke forstår sin betydning.


Så er for å være sikker på at du ikke gjør en hash av oversettelse, her en liste over definisjoner som kan identifisere den vanligste trekk som ville bokstavelig talt fortelle deg at hun er interessert i deg en dhow å reagere på handlingene.


Self-stroking


Du snakker til en kylling på en bar, og du legge merke til henne sakte kjører hånden opp og ned hennes underarmen. Det er et utslett! Det er en trekning!


nei! Det er en taktil kvinne!


Hun elsker følelsen av ting på hånden, og mest sannsynlig resten av kroppen hennes. En enkel bevegelse som det taler sider. Det er som forteller deg, "se på meg i hånden, late som det er ditt."


Hva du skal gjøre: "se men ikke røre" gjelder ikke her. Gi henne et par slag men holde hendene på nøytralt område.


En touch på skulderen, et trykk på toppen av hennes hånd ville være nok. Hvis hun er forteller du det du håper hun forteller deg, vil hun lett fokusere hennes taktile fiksering på deg.


Hår-bak-øret Tuck


De fleste kvinner har denne teknikken ned pat. Det kan være en hengivenhet for den typiske og mye ettertraktet anstendig dame.


For det meste, viser det at jenta er en preneer. Hun liker å ha hver strand av håret til å være på plass. og en eneste en av dem er ute av linjen. Det er øret tuck makt.


Hva du skal gjøre: betale henne en kompliment. Noen kompliment vil gjøre, men en "Jeg liker håret sånt" kan bare være billetten som hun har ventet fra deg.


Selvfølgelig, har du hørt at smiger ikke ville komme deg hvor som helst, men det vil være en god start. Ikke start med det, skjønt, fordi det er bare en jævla halt linje. Men kaste den inn i en avgjørende del av samtalen, og forhåpentligvis, hun vil snart gjøre hennes preening for deg.


Valp hund øyne


Awww! Hun er så søt. De store doe øynene er praktisk talt tigge for å få hjelp. Hun trenger din hjelp, og du må gjerne gi den.


Fikser!


Selv om denne taktikken brukes mest til flatt dekk og buss seter, fungerer det ganske bra i flørting og pick-up scenen også.


Hva du skal gjøre: Når valp hund øyne kommer, hoppe ut i handling. Knipse fingrene og Bestill en drink for henne. Tilby henne en stol. Ikke overdriv skjønt, fordi kvinner er helt i stand til seg selv, og den eneste grunnen hvorfor hun ser ut som en jomfru i nød er det faktum at hun liker deg, og hun er interessert i å vite du bedre.


Le og Touch Combo


På et passende tidspunkt i samtalen, pisk ut din favoritt homofile bar spøk å forsegle avtalen med daten din. Hun ler unabashedly, lener seg mot deg og planter en upretensiøse hånd på låret, arm eller skulder.


Så hun mener du er morsomt, ikke sant? Feil. Opp-ned, skjønt, er at hun er i deg, rett og slett interessert i deg, til tross for lamme-ass spøk. Dette er hennes måte å vise deg at hun er lett å komme sammen med, og åpne muligheter som innebærer at du.


Hva du skal gjøre: snakke om ting som grenser på intime, men slutten med en selvironiske spøk. Dette vil holde deg fra å gå for tung, men på samme tid, sender den ut signalet som du liker henne også, og at du er komfortabel med henne.


Poenget er at menn ikke bør være mer fokusert på dekoding kroppsspråk alene. Utløse søken ved å gi riktige svar i retur. Som ville sikkert ende dere begge i en spennende verden av "får-til-vet-du-better" scenen.

No comments:

Post a Comment