Thursday, December 6, 2012

Bad Boys vs. hyggelige karer: Hvilken foretrekker du?

La oss gå rett til poenget til alle disse små samtaler og fokus på spørsmålet som skiver i selve sentrum av mannens overlevelse.


Bad boys eller hyggelige karer?


Dette er virkelig et spørsmål om personlighet valg. Hver har sin egen flokk beundrere, der hver kvinne er klar til å forsvare sin høyt elskede partnere.


Men syntes debattene å aldri opphøre. Dette er fordi kvinner har aldri klart skille som hvilken type av mate ville de heller foretrekker. Og etter en lang sjofel betenkning og målingen stemmegivning, synes det at valget mellom bad boys og hyggelige karer er endeløse diskusjoner.


Høres umulig? Les videre.


Ifølge undersøkelsen målinger online, har nesten 30% av spurte kvinner uttalt at personligheten som teller mest. Skjønt, det var ikke tydelig identifisert hva slags personlighet som disse kvinnene ønsker fra gutta.


Men det er noen rapporter om at den hyggelige karer er tilsynelatende unappealing å de fleste kvinner. Hvorfor er dette så? Hva som kan muligens forårsake dette tydelig svekket magnet av de hyggelige karer? Som står for grunn hvorfor flere menn er oppfører "seg dårlig" disse dager?


Det er så mange spekulasjoner hvorfor disse ting skje. Men det er like mange forekomster som kan bevitne at kvinner synes å liker bad boys i stedet for den hyggelige karer. For eksempel, er det disse sakene hvori mer en hyggelig fyr blir "bedre" til kvinner; Jo mer vil de ikke velge å være romantisk involvere med disse gutta. I stedet, de utad blir tiltrukket av menn som handler med dem hardt.


Men betyr dette ikke nødvendigvis at kvinner ville bokstavelig talt velge bad boys, som i de egentlig mener, over den hyggelige karer. Den eneste grunnen hvorfor noen kvinner velger for å date de som ikke er under kategorien hyggelige karer er at de fine de skape et inntrykk av ikke å være romantisk. De synes å være mindre appellerende så langt som seksuell tiltrekning er bekymret.


Faktisk, hevder noen kvinner at de som er virkelig hyggelig synes å tilby vennskap i stedet for romantikk. Så hva er poenget med å være romantisk involvert med dem hvis dette er hva kvinner tenker på dem?


Poenget her er at kvinner ikke bokstavelig talt foretrekker bad boys som er virkelig ille som i de som begår forbrytelser eller overhodet. De har bare en tendens til å være fysisk tiltrukket av menn som behandler dem litt harde, de som ikke betaler oppmerksomhet til dem, de som synes ikke å bry seg for dem, og de som ikke gir dem 100% oppmerksomhet.


Dette er alle kokte ned til det faktum at kvinner er faktisk eventyrlystne mennesker. De ville heller elsker menn som begynner å ta handlinger i stedet å handle "hyggelig".


Videre, for å forstå hvorfor kvinner er mer fysisk tiltrukket av bad-boy bildet er å fokusere på selve kjernen av attraksjon. Det er bare basert på attraksjon at kvinner betaler mer oppmerksomhet til de ekle dem. Men dette betyr ikke nødvendigvis at kvinner foretrekker å ha dårlig gutter som deres levetid partner i stedet for den hyggelige karer.


Faktisk, ifølge noen nyere undersøkelser foretrekker nesten 38% av kvinner som var inkludert i ankemotpartene fortsatt hyggelige karer, mens bare 15% vil dårlige. Følgelig, nesten 34% vil heller ha en kombinasjon av begge personligheter.


Så hva disse tallene viser? Det betyr bare at kvinner er fortsatt ikke gal som ville bokstavelig talt velge de slemme gutta. De er bare tiltrukket til dem som synes å bære en bad boy image, men for et mer alvorlige forhold, den hyggelige karer, eller en kombinasjon av begge personligheter er mye foretrukket.


Gitt alle at valget mellom de to typene personlighet ikke er et spørsmål om som er den mest foretrukne typen fyr, snarere er det et spørsmål om attraksjon. Så lenge den hyggelige karer har det som trengs for å tiltrekke seg kvinner, er sjansene de ville være i stand til dato kvinner.


Poenget er at kvinner kan være veldig masete, og kan ikke være fornuftig når de velger typen fyr som de ville være interessert i. Faktisk, kan de gå fra én type til en annen type i bare et kort tidsrom.


Men hva gjør kvinner forelsket dypt er å ha en personlighet som ikke er så rett, og likevel, ikke det skjeve. Dette gjelder de som er morsom, trygg, og har en aura av mystikk på side.


Tross alt, som heller ville velge en kjedelig mann som kvinner skulle leve med for resten av livet? Absolutt ikke de-goody-to-sko, høyre?

No comments:

Post a Comment