Tuesday, December 18, 2012

10 Dating sikkerhet Tips For Online og av

Fortsatt på jakt etter en spesiell noen? Bare sørg for å holde deg trygg. Her er ti måter å finne kjærlighet til ditt hjerte, men holde din personlige beskyttelse på hjertet.


1. Se opp for noen som virker for godt til å være sant. Begynn med å kommunisere utelukkende av e-post, så se etter merkelig oppførsel eller inkonsekvenser. Personen i den andre enden kanskje ikke hvem eller hva han sier han er. Stole på instinktene dine. Hvis noe gjør deg ukomfortabel, gange unna for din sikkerhet og beskyttelse.


2. Kontroller at all kontakt på en medlemstjeneste finner sted gjennom en dobbel-blind system, sikre din sanne identitet er beskyttet før du bestemmer deg å avsløre det. Aldri tar ditt etternavn, hjemmeadresse, telefonnummer, sted for sysselsetting, e-postadresse eller annen identifiserende informasjon i din profil eller første meldingene. Når tilsvarende med noen, kan du slå av e-signatur-filen. Stopp kommunikasjon med alle som legger press på deg personlig informasjon, eller forsøk på noen måte å lure deg til å avsløre det.


3. Forsiktige beslutninger vil føre til en bedre dating opplevelse. Sørg for å beskytte deg mot tillitsfulle upålitelige; potensielle kjærester må tjene din tillit gradvis over tid, gjennom konsekvent hederlig, grei atferd. Ta hele tiden du må undersøke for en enkelt person, og ekstra oppmerksom underveis. Hvis du mistenker at noen lyver, er han sannsynligvis så act følgelig. Være ansvarlig om romantikk, hjertet ditt vil takke deg. Ikke bli for tidlig intimt med noen, selv om at intimitet oppstår bare online. Hvis du velger gjensidig å krysse point of no return, være smart og beskytte deg selv. US Centers for Disease Control og Prevention (http://www.cdc.gov/) gir noen av den nyeste informasjonen om seksuelt overførbare sykdommer og bevare helsen din.


4. Mest online dating-tjenester krever ikke medlemmer til å sende å bakgrunnssjekker. Så sørg for at du får så mye informasjon som mulig ved å stille spørsmål, utnytte søkemotorer på Internett, og viktigst, bruker sunn fornuft. Ingenting er 100% pålitelig, bare husk å bruke hodet... ikke bare ditt hjerte.


5. Et bilde vil gi deg en god ide om personens utseende, som kan vise seg nyttig i å oppnå en magefølelse. Faktisk, er det best å se flere bilder av noen i forskjellige innstillinger: casual, formell, innendørs og utendørs. Hvis alt du hører er unnskyldninger om hvorfor du ikke kan se et bilde, kan du vurdere å at han har noe å skjule.


6. En telefonsamtale kan avsløre mye om en persons kommunikasjon og sosiale ferdigheter. Hensyn til din sikkerhet og avslører ikke telefonnummeret ditt til en fremmed. Prøve et mobiltelefonnummer i stedet eller bruke lokale telefon blokkerer teknikker til å hindre telefonnummeret ditt vises på en innringer-ID. Oppgi telefonnummeret ditt bare når du føler deg helt komfortabel.


7. Fine med å møte noen på Internett er at du kan samle inn informasjon gradvis, senere å velge om du vil forfølge forholdet i den vanlige verden. Du er aldri forpliktet til å møte noen, uansett ditt nivå på online intimitet. Og selv om du bestemmer deg å arrangere et møte, du har alltid rett til å ombestemme deg. Det er mulig at din beslutning om å beholde forholdet anonym er basert på en anelse som du logisk ikke kan forklare. Stol på deg selv. Gå med instinktene dine


8. Ta hensyn til viser av sinne, intens frustrasjon eller forsøk på å presse eller kontrollere deg. Konstituert i en passiv-aggressiv måte, er gjør nedverdigende eller respektløse kommentarer eller fysisk upassende oppførsel alle rødt flagg. Du bør være bekymret hvis din dato viser noen av følgende virkemåte uten å gi en akseptabel forklaring: gir inkonsekvent informasjon om alder, interesser, utseende, ekteskapelig status, yrke, sysselsetting, etc. Nekter å snakke med deg på telefonen etter å etablere pågående, online intimitet. Unnlater å gi direkte svar for å direkte spørsmål. Vises signifikant forskjellig i person fra hans eller hennes online persona. Aldri introduserer deg til venner, profesjonelle medarbeidere eller familiemedlemmer.


9. Når du velger å møte frakoblet, alltid fortelle venner hvor du går og når du kommer tilbake. La din dato navn og telefonnummer med en venn. Aldri arrangere daten din til å plukke deg opp hjemme. Gi din egen transport, møter på et offentlig sted i en tid med mange mennesker rundt (en kjent restaurant eller kaffehus er ofte et godt valg), og når datoen er over, la på egenhånd også. Avstå fra drikking overdrevet, som det kan svekke din evne til å ta gode beslutninger. Hvis du på et tidspunkt du og din dato velger å gå til et annet sted, kan du ta din egen bil. Når timingen er riktig takke din dato for å komme sammen og si farvel


10. Hvis du planlegger å gli inn fra en annen by, arrangere din egen bil og hotellrom. Gjør ikke gjøre kjent navnet på hotellet og aldri tillate din dato å ordne for deg. Få en leiebil på flyplassen og kjøre direkte til hotellet. Alltid ringe din dato fra hotellet. Du kan også sjekke ut plasseringen du begge enige om å møte på forhånd å se nøyaktig hvor det er, og å bli mer kjent med et område. Hvis plasseringen synes upassende eller usikre, kan du gå tilbake til hotellet. Prøv å kontakte din dato på den plasseringen eller legge igjen en beskjed på en telefonsvarer. Sørg alltid for en venn eller et familiemedlem vet dine planer og har kontaktinformasjon. Og bære en mobiltelefon til enhver tid.


Aldri gjøre noe du føler deg usikker. Hvis du er på noen måte som er redd for daten din, kan du bruke god dømmekraft til å diffuse situasjonen og få ut av det. Unnskyld selv lenge nok til å ringe en venn for råd, spør noen andre på scenen for hjelp eller gli ut bakdøren og drive bort. Hvis du føler du er i fare, kan du ringe politiet; Det er alltid bedre å være føre var.. Aldri bekymre deg eller vær flau om din oppførsel; din sikkerhet er mye viktigere enn en persons mening av dere.


Mens bedragere, løgnere og svindel sikkert kan være veldig overbevisende på nettet, vil du også finne dem i nattklubber og offline datingtjenester, partene eller selv sittende over fra du på din lokale kaffehus. Til tross for hvor du møte noen, dating er aldri risiko-fri, men litt forsiktighet vil reduserer risikoen for din sikkerhet når du prøver å finne at visse noen for hjertet.

No comments:

Post a Comment