Wednesday, December 19, 2012

Online Dating Tips og råd

Online dating er en av de enkleste måtene å møte mennesker. Bare bli med en online dating site, opprette en konto, og du er flink til å gå. Men det er bare noen få tips som vil gjøre dette naturlig moro ri litt mindre humpete. Sånn!


• Opprette en egen e-post, og velg en adresse som ikke avslører ditt virkelige navn. Dette gir deg personvern, og også hjelper deg med å holde din virksomhet og personlige korrespondanse atskilt. Tatt i betraktning at du kan få flere hundre av emails per dag, vil du sette pris den slags organisasjon.


• Ikke gi din private informasjon i profilen din, eller tidlig i din korrespondanse. Dette inkluderer etternavn, personlige e-, hjemmeadresse, arbeidsadressen, eller plassering og selskapet. Og hvis du ønsker å snakke med hverandre på telefonen, kan du registrere deg for en tjeneste som vil blokkere din nummer fra oppringer-ID, eller snakke på cellen telefon i stedet.


• Vær ærlig i annonsene og e-postkorrespondanse. Liggende vil bare tiltrekke seg folk som ikke er din sanne kamp; de vil falle kjærlighet med falske du, og deretter hvis du utvikle et forhold, vil du møte at ubehagelige oppgaven med å fortelle dem at du er ikke som de tror du er.


• Ikke svare e-postene på samme dag. Du ønsker ikke å se for desperat. Vent litt, deres appetitten, og la dem vite at du har et liv utenfor Internett. En to til tre dagers vent er akkurat passe: du er ikke å være uhøflig, men du ikke ser for trengende, heller. Dessuten, når de venter, de er interesse vokser: de vil være å forestille seg hva du sa, lurer på om din reaksjon.


• Hvis du bestemmer deg å møte opp med noen du møtt gjennom Internett dating, møte på et offentlig sted, og informere en venn hvor du skal. Planlegge det i for lunsj eller kaffe, i stedet for middag. Minst slipper han å bringe deg hjem og finne ut hvor du bor, og hvis dato-bomber er det enklere å tenke på unnskyldningen at du har et møte. For ekstra sikkerhet, kan du også be noen venner å ha lunsj i den samme restauranten (de vil sannsynligvis være nysgjerrig på ham allikevel!"


• Se opp for advarselen tegn som personen du er, å si det mildt, "litt nøtter." Dette inkluderer blinker av temperament, å være å presse eller kontrollere, uhøflig og nedverdigende bemerkninger, inkonsekvent fakta om alder, interesser, sysselsetting, etc., nektet å gi direkte svar. Du kan også aktivt prøver å "teste" personens konsistens av forsettlig gjør en feil når det refereres til noe han sa i fortiden. Hvis han sa at han hadde en Labrador Gjenerverve da han vokste opp i en gård i Texas, tilfeldig si i en linje, for eksempel "Oh, jeg så den mest bedårende gjeterhund i dyrebutikk, og jeg tenkte på deg!"

No comments:

Post a Comment