Tuesday, December 25, 2012

Er din Dating personlig annonse virkelig personlig?

Jo mer du sier om deg selv, jo bedre dine svar vil være


Er du en person som ser på personlige annonse delene av aviser og blader, eller blar nettet, men er ikke overbevist om at denne formen for dating er for deg? Kanskje hele personlige annonse verden ser altfor upersonlig til deg- men disse annonsene har jobbet for tusenvis av mennesker, og hvis du bruker dem riktig, de kan fungere for deg også.


Både online og tradisjonelle personlige annonser brukes være et bredt spekter av folk til å finne en ny partner eller bare en ny venn. Du kan ikke gjøre dette med hell uten å fortelle folk litt om deg selv, men du kan gjøre det uten gjør deg selv sårbar for andre. Prøv disse enkle taktikker når du forbereder din personlige annonse:


Anonym, ikke upersonlige


Sikkerhet bekymringer mener at personlige annonser er best igjen anonym før du bestemmer deg for at du skal fortelle noen hvem du er. Dette betyr at du ikke kan personlig når du kompilere annonsen, men. Faktisk, jo mer du fortelle folk om deg selv, jo mer sannsynlig er å få svar fra folk du vil møte. Ikke oppgi telefonnumre, e-postadresser, hjemmeadresser eller fullstendige navn, men gjør din personlige annonse positive og attraktive.


hva med deg?


Som leser de personlige annonsene for å finne noen som de kan være kompatibel med. For å få en sjanse til å tiltrekke din ideelle partner, må du fortelle dem hva du er som og ting som interesserer deg. Gi så mange detaljer som du liker, fordi en personlig annonse som er forskjellig fra normen er den som vil skille seg ut til leserne. Oppsummering deg selv i 30 ord høres vanskelig, men hvis du starter med en liste over alle positive punkter, du vil bli overrasket over hvor lett det er å fokusere på de som du tror kan få en god respons. Du vil at leserne til å komme unna med et mentalt bilde av deg og din livsstil.


Bildet


Hvis du kan, kan du legge inn et godt bilde av deg selv. Det finnes noen regler for å legge ut bilder, som du finner mer informasjon om på den en god dating nettsiden. Generelt, skjønt, velge et fotografi som bare viser deg, i en avslappet og uformell positur. Ikke får bilder tatt spesielt-bare bruk en god ferie foto, og ikke bruker en som er tankevekkende-vil det bare bli du feil type svaret.


Personlig annonser ikke er upersonlige; de er bare en annen flott måte å koble med folk du ellers ikke ville ha muligheten til å møte. Bruk dem klokt, og du vil se nøyaktig hvordan de kan bedre din dating opplevelse.

No comments:

Post a Comment