Friday, December 7, 2012

Hvordan du Date en travel jente

Dating en travel jente kan være en av de vanskeligste og mest frustrerende oppgavene i verden av dating. Hva gjør en fyr hvis en fyren virkelig liker en jente, men hun er for opptatt til å gjengjelde tid og krefter blir gitt til henne?


Her er noen tips om hvordan å overleve når dating en travel jente og til slutt vinne hennes hjerte:


-Er hun veldig opptatt?


Det første som en fyr bør spørre når dating en travel jente er "er hun veldig opptatt?" Det er et faktum-kvinner har en tendens til å gi unnskyldninger til gutta som de ikke liker. Kvinner er følsomme av menns følelser og det er derfor de har tendens til candy-coat visse realiteter. En annen mulighet er at hun liker fyren, men hun opplever noen form for pågripelse til datering ham. Etter en viss periode i dating, press, tvil og usikkerhet tendens til å komme i bildet. En jente kan trenger litt tid å være i stand til å tenke på sin egen om noen ting som kan gi sin mareritt.


En fyr må være sensitive nok til å kunne se inn i en kvinnes sinn. Hvis en fyr i dating en travel jente, kan han ha noen ide om hva er den virkelige avtalen etter en tid. Hvis piken er virkelig opptatt, kan deretter trinnene nedenfor hjelpe.


-Er scenariet behagelig?


Hvis piken er bare for opptatt til å kunne ha rikelig med tid for dating, må man spørre seg selv hvis han er komfortabel med denne ordningen. Vi er ikke snakker om gift liv og dermed, døren til andre muligheter er fremdeles åpen.


En annen mulighet er at det er rett og slett bare feil tidspunkt skal dateres henne. Ingen bør bli tvunget til å komme inn i relasjoner selv i datoer. Partene skal snakke om det å kunne få mer komfortable med hverandre. Det er 24 timer om dagen og noen ganger, det bare tar forsøk på å være mer effektivt å kunne spare litt tid for å gjøre andre ting. Noen ganger er å være opptatt bare ikke en unnskyldning.


-Omtenksom handlinger


Hvis snakk er gjort, og begge parter vil fortsette dating, må fyren være i stand til å gjøre sin vei gjennom mangel på tid og stiv tidsplaner. Forlate enkle notater eller gi enkel overraskelser på hennes skrivebord eller har noen levere noe for henne ville virkelig gjøre henne føle seg spesiell. Dette vil gi henne en inntrykk av at man er virkelig alvorlig om henne selv om hun er for opptatt til å manifestere sin egen følelser.


Å være gjennomtenkt vil gjøre en jente som tror natt og dag. Hun blir minnet på ens innsats når hun ser et enkelt token av ens tanker.


-Bruk teknologi


Den moderne verden har gjort alle mye travlere. Men den gode tingen er at det har gitt den moderne mannen gode verktøy for å gå om hverdagen. Teknologien har kommet langt i å bygge bro over folk sammen. Med bruk av high-tech kommunikasjonsverktøy som mobiltelefoner og Internett, kan man være i stand til å kommunisere med andre.


Man må vite hvordan du bruker disse verktøyene hvis han er dating en travel jente. Han kan sende henne tekstmeldinger eller tekster bilder via sin mobiltelefon. Øyeblikk messengers som MSN og Yahoo messenger kan også være en måte å hele tiden snakke med henne. De er også gratis, så en kan faktisk spare noen dollar når du bruker dem.


Gi henne en samtale innimellom er også anbefalt siden høring ens stemme er den nest beste tingen å møte noen (unntatt bruk av tredje generasjon-mobiltelefoner).


-Gjøre hver dato spesielt


I dating en travel jente, kan antall datoer være begrenset på grunn av hennes timeplan. Så man må finne måter å gjøre hver dato en spesiell og minneverdig. Bruke tid til å få logistikk bør høyre gjøres hvis en ikke er opptatt seg selv. Kontroller at samtalene også utvikle med hver dato å sikre at forholdet kommer et sted.


-Få opptatt


Dating en travel jente kan faktisk kjøre noen gal. Noen gutter har en tendens til å gjøre noe, men tenke på deres jenter når de har noe annet å gjøre. Man må være i stand til å finne måter å ha det gøy, lære nye ting eller få nye hobbyer kan være måter å gjøre som.


Dating en travel jente er en verdig ting å gjøre så lenge en fyr ser at det er noe spesielt med jenta. Dating en travel jente bare for skyld dating kan virkelig være bortkastet tid, så man må gjøre sikker på at han er dating den rette (selv om opptatt) jenta.

No comments:

Post a Comment