Saturday, December 29, 2012

Finnes det perfekte Dating profil?

Er det noe slikt som den perfekte online dating profilen? Sannsynligvis ikke, men det er noen ting du kan gjøre for å sørge for at din profil fanger oppmerksomheten til profil-nettlesere.


Holde det kort og enkel


Noen online dating-nettsteder gir deg en rekke ordene du bruker i din profil, eller har en boks til å skrive inn den inn. Dette betyr at du er begrenset til hva du kan si, og hvordan. Av denne grunn er det en god idé å planlegge hva du ønsker å si før du skriver det. Liste opp alle tingene du vil si og deretter gå gjennom listen og fjerne noe som ikke er helt avgjørende. Deretter skrive din profil og gjentagelse mosjonen. Hvis det er noe du kan forkorte din setninger, og gjøre det-du kan selv avslutte med igjen ordene at du kan bruke til å oppmuntre folk til å ta kontakt.


Mens antall ord du er tillatt for din profil kan variere fra sted til sted, er det verdt å opprettholde konsis natur profilen din slik at det er lettere for folk å lese. For eksempel:


Jeg er en virkelig morsom person, og alle mine venner tror at jeg er liv og sjel av partiet!


Kan enkelt endres til:


Jeg er morsom og liker å feste!


Det er 21 ord som er redusert til 7, men sier ganske mye samme.


Ærlighet og humor


Forskning viser at fleste sier at en følelse av humor er veldig viktig i en partner. Det er fornuftig, deretter for å vise din sans for humor i profilen din. Enten det er en spøk du liker eller en humoristisk måte for å ordne ting, legge til litt gnisten til din profil og øke sjansene for å få et svar.


Et godt bilde


Men ofte folk sier at du ikke skal dømme folk av deres utseende, er det hva vi alle gjør. Internett daters pleier å se på en kombinasjon av bildet og profil for å avgjøre om eller ikke å kontakte noen. Av denne grunn, bør du knytte et godt bilde av deg selv til profilen din slik at folk har sjansen til å se hva du er som, i tillegg til å lese hva du er som.


Det er virkelig ikke en perfekt profil, men det er profiler som er bedre enn andre, og de er de som får de beste svarene. For å sikre at du er inkludert i denne gruppen, kan du bruke dette rådet til din fordel.

No comments:

Post a Comment