Wednesday, December 26, 2012

Ta noen Positive Dating trinnene nå!

Det er mye informasjon om online dating-Hvordan velge en datingside; Hvordan skrive profilen din; hvordan du velger et bilde... .


.. . men det er ikke mye om å ha den rette holdningen. Akkurat som noen aspekter av livet ditt krever online dating en positiv holdning. Antar de verste gjør det råtne profil skrive, dårlig bilde utvalg- og negativt svar. I stedet, gjør livet enkelt for deg selv ved å ta disse positive skritt nå:


1) Registrer deg-stoppe prevaricating og surfing og faktisk registrere. Det er gøy og det er givende, og du vil bli overrasket over hvor lett det er. Tenk på hva du er som og hva du ønsker å komme ut av området og så bare gjøre det!


2) Vær deg selv-later til å være noen eller noe du er ikke feiler i slutten. Det er tusenvis av mennesker som er registrert på dating nettsteder-gjør ikke vanlig feil å anta at det er ingen der ute som vil være interessert i deg. Bare fortelle det som det er; føre leserne med biter av informasjon som kan oppmuntre dem til å svare og lene deg tilbake for å se hva som skjer.


3) Et godt bilde teller-hver profil trenger et godt bilde å gå med den. Du trenger ikke å være en supermodell eller en hunk-bare en god kvalitet, klart bilde av deg selv er alt det tar- og husk at du kan oppdatere profilen din når du liker, så hold deg et nytt bilde etter ferien, eller med en ny hårklipp-det virkelig gjør noe.


4) Ta kontroll-når du får noen svar, ikke rush svarene. Ta deg tid til å lese hva som er blitt skrevet nøye og skrive gode svar. Velge de du ønsker å komme tilbake til og grøft de som ikke. Å ta kontroll er en virkelig positivt skritt og dikterer hvordan du svarer, og hvordan du flytter frem mot en faktisk dato kan gi deg masse selvtillit og optimisme.


5) Feel-good! Dette er et stort skritt du tar. I tusenvis av tilfellene, er det førte til å finne en partner for livet eller en ny best venn. Ikke har virkelig høye forventninger; ta ting som de kommer og nyte hvert minutt.


Bruk disse tipsene og de andre artiklene i denne månedens magazine å komme ut der og gjøre mest mulig ut av din online dating opplevelse!

No comments:

Post a Comment