Thursday, December 20, 2012

Dating - hva gjør menn & kvinner Finn uimotståelig i hverandre?

Dating - hva menn og kvinner finner uimotståelig i hverandre?


Kvinner sier at de ønsker å finne en 'god mann' de kan elske. Dette er sant til en viss grad. Kvinner "Love" som viktigste behovet de ønsker oppfylt i en mann. Men realiteten er forskjellig fra vår tro. Kjærlighet er fantastisk, men kvinner synes å bli tiltrukket av andre egenskaper og trekk lang før kjærlighet utvikler. I utgangspunktet har hva kvinner vil ha i det nye årtusenet ikke endret mye fra hva kvinner ville millioner av år siden. Så, hva er det som tiltrekker seg en kvinne med en mann?


Det er ingen tvil om at kvinner respekterer og se etter en mann som arbeider hardt, mer enn bare om noen trekk eller karakteristisk. Hvis en mann ikke er redd for hardt arbeid, vet hun hun vil alltid bli tatt vare på. En mann som er villig til å jobbe lange timer er sett så seig og noen som er pålitelig. Kvinner vet på noen nivå at en mann som jobber lange timer er en person som er i stand til å bringe stabilitet, spesielt i form av økonomisk belønning. Kvinner i gjennomsnitt er tiltrukket av menn som jobber hardt. Alle egenskapene som er en mann kan ha er dette en av de viktigste som kvinner ser etter bevisst eller ubevisst.


Noen andre trekk og egenskaper som kvinner ser ut i en mann:


Kvinner vil forpliktelse. De vil vite at en mann er interessert i sin egen fremtid.
En mann med en sterk følelse av personlige, sosiale og business mestring. Vennlighet er oppfattet som en nesten uimotståelig egenskap.


En interessant kommentar som vi hører kvinnene sier er, de liker en mann som er 'fint med barn'
Hvor viktig er penger? Nesten alle kvinner kartlagt i studie etter studie angir de ønsker å være med en mann som gjør mer penger. Kvinner trives og nyte livet når de opplever sikkerhet og stabilitet.


Og Sist men ikke minst, en mann som bryr seg om henne og hennes barn.


Hva menn finner uimotståelig hos kvinner?


Hva er det som trekker en mann til en kvinne? Det er lite som en kvinne besitter som utgangspunktet frister en mann utenfor hennes fysiske attraktivitet. Dette betyr ikke at hvis en kvinne ikke er fysisk attraktiv at hun har ingen mulighet til å finne lykke. Det betyr at fysisk attraktivitet er langt og bort den nummer én egenskapen som menn ser etter hos kvinner.


Menn er drevet i stor del av deres ønske om å ha sex. Dette overrasker ingen. Napoleon Hill's historiens største suksess filosofen stavet ut år siden at mest suksessfulle menn i historien har hatt ønsker enorme sex. Men menn som forfølge bare deres sex stasjoner sjelden bli vellykket. Et viktig element i suksessen til enhver mann er kyndig å kanalisere den seksuelle energien i deres arbeid.


Hvordan vet vi hvilken fysisk attraktivitet betyr en mann?


Menn tenker annerledes enn kvinner gjør. Vurder denne utrolige faktum. I matematiske ordelag menn har utviklet seg for å finne en kvinne er midje til hip ratio om.7 som mest attraktive for dem. Med andre ord, dele midje målingen av hip målingen, og det resulterende tallet er mellom.6 og.8. En mann vil nesten helt sikkert finne at kvinnen kjapt attraktive. Dette er bunnen halvparten av timeglass tallene.


En mann trenger ikke en måler tape å vite at han er tiltrukket noen men. Han bare har en viss form at han er designet for å se etter, og dette er en del av figuren. (Kvinner har et filter for en manns fysiske utseende. Kvinner pleier å ubevisst filtrere ut menn som har midjen er større enn deres hofter). Når det er sagt, men er fysisk attraktivitet ikke de eneste kriteriene for en kvinne å være tiltrukket av en mann.

No comments:

Post a Comment