Sunday, December 30, 2012

Bli lagt merke til med Online Dating

Kontroller at du skiller seg ut fra mengden dating - med et flott bilde... .


Å legge til fotografiet i din personlige profil er en fin måte for å få lagt merke til, men det er en ting som mange Internett daters er motvillige til å gjøre. Mange av profilene du vise vil ha fotografier knyttet, men som kanskje ikke overbevise deg om at du trenger å gjøre det samme.


Personer som ikke legger inn deres fotografi ofte si at de er for sjenerte, eller at de er bekymret for sikkerheten. Husk at hele punkt av Internett dating er å tiltrekke seg folk som du vanligvis ikke ville møte og la dem se hva du ser ut som er svært forskjellig fra å gi ut din adresse eller telefon nummer. Hvis du er bekymret for at bildet ikke kan gjøre du rettferdighet - ikke. Bildet gir bare folk en idé om hva du se ut. Det er ikke ment å være modell portefølje eller glanset magasin standard - og folk som avviser du basert bare på bildet sannsynligvis ikke verdt å få vite uansett.


Fortsatt tvilsomt? Her er noen gode grunner til hvorfor du bør legge inn bilde:


1. Studier har vist at dating profiler uten bilder er mer sannsynlig å bli passert enn de med gode, klare bilder knyttet til seg.


2. Ikke legger inn et bilde, kan det føre til andre mennesker til å mistenke at du har noe å skjule.


3. Et godt bilde er en oppmerksomhet fanget. Selv om folk flest ikke vil dømme deg utelukkende på fotografiet, kan det være det som spurs dem for å lese resten av din profil og ta kontakt.


Husk at din fotografi ikke trenger å være bilde-perfekt. Den trenger bare å være klar og helst en som ikke inneholder andre mennesker. I det lange løp, kan det øke sjansene for å bli kontaktet av andre interessert daters, noe som gir deg muligheten til å vise dem hva du er i det virkelige liv!

No comments:

Post a Comment