Saturday, December 8, 2012

Topp 10 Online Dating Tips

Online dating lar enkeltpersoner, par og grupper møtes på nettet å utvikle en sosial, romantisk eller seksuelt forhold. Internett dating-tjenester gir umodererte kampoppsett gjennom bruk av Internett og personlige datamaskiner.


Her er 10 tips for å hjelpe i din søken etter kjærligheten på nettet:


1. Opprett en introduksjon av deg selv designet for å tiltrekke det motsatte kjønnet. Ikke overdriv, sett bare nødvendig informasjon om deg selv, og holde fra å avsløre for mye personlig informasjon. Dette er for å beskytte.


2. Unngå å bruke for mange adjektiver i profilen din. Holde beskrivelser grunnleggende og enkle. Husk du er like mye en fremmed for andre som de er til deg.


3. List opp dine interesser, og inkluderer spesifikke detaljer. Hvis du skriver om en hobby, steder vandring for eksempel listen bestemte hvor du har gått, eller fotturer klubbene du har blitt med.


4. Lag en unik identitet på nettet. Online dating systemet er full av profiler som sier nesten akkurat det samme. Hvis du imitere dette, vil du gå tapt i mengden. Alltid opprettholde din individualitet for å opprette en effektiv tilstedeværelse på Internett dating.


5. La klisjeene til alle andre. Være kreativ nok slik at du får oppmerksomhet og muligheten til å oppleve hva online dating handler om. Men prøv å være så original, og oppriktig som mulig.


6. Prøv ikke å skryte eller skryter for mye. Du vil ikke imponere alle med en frekk holdning. Selvtillit er greit, men overdreven skryt er definitivt en TURN-OFF. Hvis du er god jakt som vil vises i bildet ditt, du har ingen grunn til å bruke disse ordene i profilen din. Hvis du hevder intelligens, så husk at grammatikk er upåklagelig og din diksjonen feilfri.


7. Ingen reagerer på negativitet. Det er ikke en god idé for deprimert, ensom, frustrert eller de bare ut av en ulykkelige forhold å stupe rett inn i dating på nettet siden de negative følelsene er sannsynlig til overflaten. Folk vil viker unna leser melodramatisk profilen. Online dating er ment å være morsom, ikke deprimerende.


8. Hold fra å definere selv av folk som du ikke vil møte. Det er nok at din profil sier at du ikke ønsker å møte noen som er en løgner, som er overvektig eller som er kronisk arbeidsledige. Det er ikke nødvendig å over understreke saken ved å bruke dette introdusere deg selv til andre.


9. Aldri glemme å stavekontrollere. Du kan gjøre dette ved å skrive din profil i et word-dokument, stavekontroll det, så klippe og lime inn teksten i profil-området i dating nettsiden.


10. Fortelle sannheten så mye som mulig. Men avsløre bare informasjon som ikke vil skade deg på noen måte. Fortell folk om hvem du egentlig er, typen arbeid du gjør, din familie, etc. Men, for din sikkerhet unngå å nevne informasjon om hvor mye penger du gjør, eller hvor mange bedrifter du eier, samt all informasjon av denne art som kan brukes til å skade eller svindle deg.

No comments:

Post a Comment