Saturday, December 15, 2012

Ekte romantikk: En Guide til å transformere en Online romantikk til en frakoblet virkelighet

OK, så du har endelig klart å spørre den fantastiske personen ut (via e-post selvfølgelig) som du har møtt gjennom online dating, men er du klar for muligens ekte relasjoner i den virkelige verden?


Vel, for startere, selv tror ikke at bare fordi online dating-tjenester har noe gjort hele dating scene "litt mindre komplisert", ville det ikke automatisk betyr at de har vært i stand til å gjøre ting enklere. Sikker, online dating-tjenester har vært i stand til å gjøre det hele "møte og hilse" behandle "rask og enkel" men det er der online dating ender og virkelige liv dating begynner.


Det er mange online dating nettsteder på Internett som ikke bare tilbyr sine gratis online dating-tjenester, og noen "verdifull" tips om hvordan å få ting går i den "virkelige verden" kan faktisk hjelpe deg litt, men for at du å overleve den virkelige verden dating scene, må du ha realistiske forventninger.


Du må være åpne sinn om hele den voksne online dating scene, må du ikke være naivt å tro på alt som du lese/se på andres profiler. Igjen, mens ikke alle kommer opp med falske påstander om seg selv, bedre være føre var..


Noen ganger er det faktisk bedre å bare møte opp med personen du har møtt gjennom online dating etter samspill online bare en stund. Mens dette vil gi deg litt tid til å faktisk bli kjent med den nye "vennen", vil denne kort tidsrom minst gi deg et hint om denne personen som du har møtt gjennom online dating er virkelig noen hvem du ønsker å date utenfor online dating arena. Prøver å samhandle på en mer "personlig grunnlag" bortsett fra utveksle e-post eller online direktemeldinger, hvorfor ikke prøve å kommunisere på "gamlemåten" ved å ringe hverandre? Noen ganger kan du også få en bedre følelse av en persons personlighet av måten de befordre seg mens de snakker. Det er noen mennesker som har en tendens til å ha en merkelig latter, selv en skummel så kan man, er du fortsatt villig til å date noen sånn? Det er best å minst komme over noen av de mindre glitches som kommer med online dating før du ender opp å kaste bort tiden din med feil person.


Som for til slutt kommer på din date med noen du har møtt fra disse gratis online dating tjeneste nettsteder, er det best å holde ting tilfeldig i begynnelsen. Ikke prøv å rush intimitet fordi det kanskje bare blåse tilbake til ansiktet ditt. Prøve å få vite mer av personen du har møtt gjennom online dating bare litt dypere før du bestemmer deg på "tar skrittet fullt ut" fordi du kan aldri være for forsiktig med fremmede. Noen kan faktisk slå ut for å være psychos, gifte mennesker eller seksuelle overgripere selv. Det er alltid best å ikke la vokte selv om personen du har møtt gjennom online dating "virker hyggelig".


En gang du allerede sitter over din dato fra den elektroniske verden. Når du prøver å engasjere seg i noen "vittig samtale", må du huske noen enkle regler:


Aldri be åpenlyst seksuell spørsmål heller gjøre seksuelle hentydninger: menn vanligvis gjør dette feil når de møter noen at de er virkelig fysisk tiltrukket. Mens det er de som å raskt teste vannet og søker å lett ha flaks. Kvinner noen ganger gjør samme feil, og i utgangspunktet for de samme grunnene som menn, men poenget er, selv om disse menneskene har satt seg i online dating scene, de tilbyr ikke gratis sex til bare om noen som de møter.


Aldri forhøre din dato: mens det er godt at du er veldig interessert i din dato og ønsker å bli kjent med ham eller henne på et dypere nivå, er det aldri trygt å anta at du kan be din date omtrent alt som dukker i hodet ditt. Dette kan bare gjøre din date føle hver ubehagelig og urolig-hvordan ville du føle hvis du gjort å føle at du er under et mikroskop blir gransket?


Være åpne tenkende: Husk alltid at du er to forskjellige personer. Uansett hvor mye du har til felles, du fremdeles har din egen tanker og ideer, og mens du eller din dato kan ikke alltid enig på noen ting er det best ikke å bee for partisk eller fordømmende over andres meninger.

No comments:

Post a Comment