Tuesday, December 11, 2012

Hvorfor Flaky kvinner og Dating sjelden fungerer

Eksentrisk kvinner og dating bland ikke. Selv om det finnes unntak når en kvinne har en gyldig unnskyldning å flake ut og litt spillerom er riktig. Men dette bør ikke være tilfelle hele tiden.


Dating flaky kvinner kan være ganske nedslående for de fleste menn. Eksentrisk kvinner har tendens til streng menn langs og på siste øyeblikk Slipp dem. Dette er både frustrerende og exasperating for enhver mann.


Men det er noen menn som bor på denne typen avvisning, spesielt hvis en mann virkelig elsker kvinnen. I dette tilfellet, synes uansett hvor eksentrisk kvinnen kan være ikke å fraråde mannen. Men en mann som fortsetter å godta denne typen nedverdigende behandling kan bare forvente å få den samme behandlingen hver gang.


Vær oppmerksom på at flaky kvinner kan dra nytte av dette og kan selv gjøre det med vilje. En mann som viser svakhet kan lett bli lurt til å tro at en kvinne liker dem. Når faktisk hun er bare leker med hans hengivenhet.


Ting å huske når Dating på Flaky kvinner


Dating flaky kvinner kan være ganske forvirrende. Men er viktigste å være nøktern og å bestå når en kvinne starter flasser. Det hjelper ikke for å gå nøtter bare fordi en kvinne avbryter en dato i siste minutt.


Det kan faktisk være en logisk årsaken til annulleringen. Selv om dette scenariet ikke skjer ofte, er det fortsatt bedre enn tenker på den faktiske sannheten. La henne vite at det er helt greit for henne å avbryte datoen som rolig som mulig. Bare huske på at det er mange kvinner der ute som ville være mer enn villig til å gå på en date.


Mulige årsaker for kvinner flassing


Det finnes en rekke grunner Hvorfor kvinner flake ut. Mesteparten av tiden noen kvinner er egentlig ikke interessert i en fyr, og har en hard tid sier det.


Kvinnen er redd vondt følelser av mannen kan være mulig selv om ikke alle ganger. I de fleste tilfeller, kan det være fordi hun ønsker bare å være venner med en mann. Selv om dette skjer hovedsakelig til kvinner med menn de dato, det kan også skje med menn med kvinner spør de ut på en date.


En mann som får telefonnummeret til en kvinne i en bar bør ikke vente lenger enn tre dager å kalle dem. Husk at noen kvinner har kortsiktige minner og ville sannsynligvis ikke husker hva skjedde mer enn fem dager siden på deres sosiale kalenderen. I beste fall hvis en kvinne glemmer, er det best å minne henne forsiktig, og bare gjør en vits ut av det for ikke å vises tåpelig.


Noen ganger er det best å være ærlig og fortelle en kvinne når hun er flassing. De fleste kvinner er ikke klar over det faktum at de er flassing ut med mindre deres oppmerksomhet er kalt. Dermed kan sikkert bringe stoppet opp muligheten for flassing. Men fortsette med forsiktighet, ettersom noen kvinner er mer sannsynlig å ta dette på feil måte.


Nøkkelen er å være påståelig ennå milde for å høres verdig. De fleste kvinner setter pris på en mann som er taktfull og som vet hvordan å uttrykke sine tanker uten ser ut som en tosk i offentligheten.


Leksjoner for Dating Flaky kvinner


En mann bør aldri vise en kvinne hvor ivrige han er å dato henne. En mann som er også ivrig etter å date en kvinne er en ettertraktet mål for flassing. Iver er på dette punktet et tegn på svakhet som kvinnen kan dra nytte av. Vær oppmerksom på at noen kvinner har lært fra menn kunsten av strenger menn.


Menn bør ta et hint når en kvinne har allerede flak flere ganger på en dato. I de fleste tilfeller er det rett og slett bortkastet tid å vente på en kvinne som ikke har tid, og muligens tilbøyelighet til å gå på en date.


Bære i tankene, er det andre kvinner i verden som ville viser for en planlagt dato. Det er ikke en sak for mannens selvrespekt å gå nedover, så det ikke er hans feil når en kvinne flak på en date.

No comments:

Post a Comment