Monday, December 24, 2012

Fem beste Tips For produktiv Dating profiler

Det er ingen mangel på råd for folk å begynne å forberede sine online dating profil, eller for de som har profiler har ennå ikke produsert resultater. Imidlertid er de viktigste rådene i disse topp fem tips:


1) Forskning


Før du skriver, og legge inn din profil, kan du sjekke ut konkurranse. Det vare tingen du ønske er for overskriften å være nøyaktig det samme som fire andre personer, eller for brukernavnet ditt være for nær andre. Tilbringe litt tid surfing profiler-se på hva fanger interessen, og hva som ikke. Deretter bruke denne informasjonen til å opprette en profil som vil skille seg ut fra mengden.


2) Klart og konsist


Ikke vandring. Husk at folk som leser din profil er leser og de akkurat klikk unna hvis du ikke fange oppmerksomheten deres og fortelle dem hva de ønsker å vite. Holde det kort og konsis, sørge for at du har tatt med alle relevante opplysninger.


3) Si hva du gjør, ikke hva du er som


Ikke skrive en streng med ord som beskriver dine kvaliteter. Dette er ikke en CV, er det en personlig profil. Gjør det personlig ved å si hva du faktisk liker å gjøre og hvordan du bruker din tid. Grøft sjargong, bruker vanlig engelsk, og si hva du mener. Prøver å se smart ved hjelp av lange ord eller komplisert beskrivelser får ikke svar.


4) Oppdatering


Holde oppdatere profilen din. Når du har gjort noe nytt eller spennende, si det. Dette ikke bare bredere publikum for din profil, av viser leserne at du er fortsatt bruker området og fortsatt er interessert i å høre fra dem.


5) Fotografier


Legge et bilde er ventet på dagens online dating-nettsteder. På enkelte områder er det mulig å legge inn mer enn ett bilde, men uansett restriksjoner, sørg for at du velger en virkelig god Foto. Ideelt sett bør det bare være av deg på din egen, ikke du med familie og venner, og hvis du kan velge et bilde som illustrerer du gjør noe du liker. Holde den siste og anstendig og det kan gå en lang vei å forbedre sjansene for noen ekte svar.

No comments:

Post a Comment