Monday, December 31, 2012

Hvordan skrive din neste personlige Dating annonse

Skrive annonsen din er et viktig første skritt i dating spillet


For hvert regelmessige eller online dating tjeneste du bli med, vil du måtte skrive et avsnitt eller to om deg selv. Dette er informasjon som din potensielle datoer vil lese, og måten din skrive det kan gjøre forskjellen mellom masse svar og ingen i det hele tatt. Hvis du aldri har prøvd å skrive en personlig annonse før, eller annonsene tidligere ikke har generert mye av et svar, kan du prøve å bruke disse fem nyttige tips neste gang runde:


1) Foreta en liste


Før du begynner å skrive, lage en liste over tingene som er viktigst for deg. Dele den inn i to seksjoner; ord som beskriver du og hva du er interessert i, og ord som beskriver hva du leter etter i en dato. Bruk disse listene som grunnlag for din personlige annonse, og husk å fokusere på tingene du liker heller enn tingene du ikke.


2) Om deg


Hva er du interessert i? Teater, musikk, fotball, biler, kjører-uansett hva det er som gjør deg hvem du er. Fokus på ting du kan gjøre med daten din-skal spillejobber, Saturday night clubbing, seiling eller til fots. Dette gir en indikasjon på typen person du er og det faktum at du ønsker å tiltrekke noen som deler dine lidenskaper.


3) Om dem


Dette er din sjanse til å si hva du leter. Enten du angir høyde, alder, røyker eller ikke-røyker eller interesser du ønsker å dele, trenger du å være sikker på at beskrivelsene du bruker vil tiltrekke seg slags interesse som du er ute etter.


4) Selge selv


Din personlige annonse er din egen personlige salg brosjyren. Bruk det for å fortelle folk hva du har å tilby, og hvorfor de bør ta kontakt med deg. Mens du ikke ønsker å fortelle alle på en så tidlig fase i dating prosessen, må du gi nok informasjon til å gnist noen interesse, og holde tilbake nok for å gjøre dem ønsker å vite mer. Bruk positiv språk, og kanskje til og med litt humor for å oppmuntre til et svar.


5) Utkast og sjekk


Aldri bare skrive en personlig annonse på toppen av hodet og stikke den online. Alltid skrive et utkast, og så spør noen du stoler på for å lese den og gjøre kommentarer. Du er ikke en objektiv observatør her, så velge noen som kjenner deg, vet hva du ønsker og vil fortelle deg ærlig hvis din personlige annonse leser godt.

No comments:

Post a Comment