Friday, December 14, 2012

Hvordan lykkes på Online Dating

Dating er en morsom og spennende eventyr spesielt hvis du finner noen som samsvarer med dine forventninger perfekt. Online dating er mer som en blind date enn du kanskje tror. Så hvor kan du gjøre ditt online etter en dato vellykket? Her er noen måter på hvordan du kan ha en vellykket online dating erfaring:


Holdninger betyr alt


Holdning er en viktig ingrediens i å sikre dating suksess. En god holdning enten tilkoblet eller frakoblet er alltid et pluss som legger til noens sjarm. Det er gjennom din holdning at en stor del av din personlighet er avdekket. Du holdning om deg selv også sier mye om hvordan du forventer at andre behandler deg. Holdning påvirker alt annet som du gjør. Det spiller ingen rolle om du oppretter en profil, skrive en e-post, eller snakke over telefon-alle disse gir hint om typen person du er.


Ha respekt


Det er viktig at du respekterer din online datoer. Respekt kan hjelpe deg mye i din online dating og gjør det mye enklere å be om personlig informasjon fra din potensielle datoer. Til gjengjeld er de mer sannsynlig å gjengjelde respekt og være villig til å dele sine personlige opplysninger.
Du bør alltid sette din beste foten fremover-du vet aldri når datoen online kan vise seg for å være en ekte kjærlighet. Online dating er alltid en mulighet til å møte andre mennesker, og kanskje den spesielt noen som du ender opp deler resten av livet ditt med.


Glem skyhet


Skyhet gjør det vanskelig å opprette en rapport med andre mennesker. Online dating en mer interaktiv aktivitet, og tilbyr en stor mulighet for sjenerte mennesker å komme over deres skyhet. Husk at du besluttet å prøve online dating for å møte folk, ikke til å sky unna dem.


Begynne å utvikle tillit av sakte gjør venner med det motsatte kjønnet. Bare tenk på det som en sjanse til å få venner først, som er mye mindre truende. Det er så mange muligheter som venter deg for enten i vennskap eller kjærlighet. Være positive, og lære å nyte hva online dating har i butikken for deg.


Studere reaksjoner du får


Som nevnt, er online dating en mulighet til å utforske. For de som er nye til online dating er det en god idé å bli kjent med flere potensielle online datoer. Si hva som kommer til tankene og etterpå studere deres svar. Bære samtalen så langt som det vil gå, og hvis ikke trene så du kan alltid møte noen andre. Kanskje skal du heldigere neste gang.

No comments:

Post a Comment