Saturday, December 22, 2012

Online Dating: Hva kan jeg forvente fra min datingside

De siste årene, online dating industrien har eksplodert, og i dag er det bokstavelig talt tusenvis av dating nettsteder å velge mellom. Disse nettstedene variere sterkt fra hverandre i sitt tilbud, og det er ikke vanskelig å se hvordan en kan bli forvirret når de kommer til å velge mellom dem.


Ett poeng av strid når du bruker nettsteder er hva kan brukeren forventer til stedet gi i form av service, støtte etc.


Mens det er ingen klart definerte retningslinjer for hva som forventes av en datingside, finnes det noen generelle industristandarder som følges av anerkjente nettsteder. Her er et par ting du kan forvente fra en god datingside, i tillegg til et par ting som ikke ville bli inkludert i tjenesten.


Ting å forvente:


1. Pålitelighet


Når du bruker et nettsted, er det ikke urimelig å forvente det går greit og effektiv og tillate du å gjøre bruk av funksjonene det annonserer. Dette gjelder spesielt hvis du har betalt for tjenestene, men er også en rimelig forventning selv om du bruker et gratis nettsted.


2. Personvern politikk/vilkår og betingelser


Aldri stole på et område som ikke annonserer sine vilkår og betingelser og personvern åpent. Dette er vanligvis tilgjengelig som koblinger fra hovedsiden eller om side av nettstedet, noen ganger på bunnen av siden. Selv om ofte lang og kjedelig, er disse dokumentene en viktig lese hvis du vil vite nøyaktig hva det er du godtar når du registrerer deg til området.


3. Problemløsning


Dating-nettsteder er designet for å være et trygt og sikkert miljø for folk å møte. Mens noen ganger er det umulig for området for å luke ut hver dodgy person umiddelbart, er det perfekt rimelig å forvente moderatorer av nettstedet til å svare raskt på klager stemt av brukere og for støtende brukere å bli fjernet fra området.


4. Støtte for problemer å gjøre med området


Hvis du har problemer med å bruke noen av funksjonene på et område, kan du forvente hjelp og støtte fra de lokale ansatte. Dette inkluderer forklaringer av alt fra chat-system til hvordan du kontakter folk eller hvordan å laste opp et bilde. Vollgrav nettsteder tilbyr e-poststøtte og


5. Gratis søket før betaling


Slik at du kan "prøve før du kjøper" er ganske mye industristandard. De fleste nettsteder vil ikke forvente deg å sette dine kredittkortdetaljer i før du kjører et raskt søk på nettstedet.
Det er alltid best å ta en titt rundt et nettsted å se om den har noen medlemmer og om noen av disse titt som typen mennesker som du ønsker å snakke med. Hvis et område krever at du betale først, være mistenksom: det kan godt være en svindel.


Hva kan jeg forvente fra et område:


1. 100% feil gratis


Dating-nettsteder er ikke så lett å opprettholde som noen av oss ønsker. Som et resultat, er sporadisk nedetid eller feil uunngåelige. Mens det er rimelig å godta et anstendig nivå av service (se ovenfor), ta hensyn til at noen ganger feil skje. Det faktum at en området er stort og vellykket betyr ikke nødvendigvis at det vil kjøre skikkelig 100% av tiden. Som regel, et par avlyttinger hist og pist og sporadiske par timer nedetid er å forvente, men hvis et område er nede for dager, er du sannsynligvis bedre å gå andre steder med mindre situasjonen forbedrer drastisk.


2. Øyeblikkelige resultater


Selv online dating tar tid, og selv den beste nettsteder kan ikke levere resultatene du vil straks. Selv om en området ser skuffende ved første øyekast, kan det fortsatt vise seg for å bli en vinner hvis du gi den litt tid. Tilbringe noen uker på et område skal være nok til å fortelle deg om det er riktig nettsted for deg. Hvis, etter det, er du fortsatt ikke overbevist, minst du '


3. Støtte for problemer ikke å gjøre med området


Noen gode datingside vil ha en kundeservice som vil lett hjelpe deg med eventuelle problemer knyttet til selve siden. De er mindre tilbøyelige til å hjelpe deg med spørsmål knyttet til din egen datamaskin eller Internett-tjenesten og din evne til å bruke dem. Noen kan fortsatt gjøre, men generelt, support-team som arbeider for dating nettsted selskaper, forventer at brukere skal ha et grunnleggende nivå av Internett/datamaskin kunnskap.


4. Å kunne håndtere offensiv ting som skjedde utenfor området


Folk som moderat datingside bare har jurisdiksjon over hva som skjer på deres nettsted. De kan ikke, for eksempel handler ut fra e-poster sendt av sted, telefonsamtaler osv. Det eneste de kan gjøre er å samarbeide med politiet i tilfeller der det er behov for ytterligere informasjon når undersøker en sak.
Det er vanlig praksis for Internett svindlere å prøve å lokke folk fra en datingside, og inn i private samtaler offsite så snart som mulig, akkurat av den grunden.



5. Å engasjere seg i personlige relasjoner (forteller du hvis en person har lest meldingene eller ikke)


Det er umulig for området lag til å engasjere seg i hva som skjer mellom brukere på nettstedet med mindre problemet er noen er å være støtende. De kunne ikke, for eksempel fortelle deg om noen har lese meldingene Hvis denne funksjonen ikke er en standardfunksjon på området. De vil også ikke være i stand til å snakke til en annen bruker på dine vegne.

No comments:

Post a Comment