Monday, December 10, 2012

Hvordan å holde en jente hender

Er du på utkikk etter muligheter til å koble med en jente? Deretter holder hånden er den perfekte måten å nå ut til henne. Enten du er begynnelsen et forhold eller vokser det, er her tre sikker på måter å koble og holder hånden hennes.


Gi meg fem


Gi meg fem er en klassisk mulighet til å holde hender. Vel, teknisk, du trenger ikke holde hender, men berører hender, og det bør være en god start. Bruk denne teknikken hvis du ikke er helt sikker på om dine følelser mot en jente, eller hvis du er fremdeles teste vannet.


Som du går på om ditt vennskap, vil det være en mulighet til å koble, for å føle seg uten forplikter deg, for å se hvis gnister vil fly. Når du deler et seirende øyeblikk, si vinne et foosball spill eller etterbehandling et prosjekt, spør jenta til å gi deg fem ved å holde ut din håndflaten mot og si, "Gi meg fem!" Med slike et vennlig og risiko-fri trekk, vil hun definitivt forplikte. Så snart hun klapper hånden, et øyeblikk Lukk øynene og nyte opplevelsen. Hvis du følte gnister, så er hun definitivt en keeper. Hvis ikke, så mister ikke håp, det er andre muligheter til å fysisk kontakt med henne og teste hvis forholdet er på vei et sted.


Jeg fikk du


Denne muligheten til å ha en jente hånd oppstår når jenta er ferd med å overvinne en hindring og ville trenger støtte, si som hun lys fra et kjøretøy eller trapp eller når hoppe over en dam av vann. Gjør følgende:


Som jente er ferd med å ta fatt på aktiviteten, se inn i øynene og formidle, uten ord, at du er der for henne. Hvis hun er så bort, og konsentrerer seg om hinder foran henne, så tappert erklære at du er det ved å si, "Jeg har" eller "her", og samtidig holde ut hånden med håndflatene opp og fingrene litt cupped. Ingen jente kan motstå en hjelpende hånd og en sikrede stemmen.


Som hun tar hendene, vil du føle at hun vil kopp hendene på håndflatene, som om å sikre seg på deg, og kan sette på noen vekt, spesielt når hun er på vei ned.


Svare ved sikkert Kopping fingrene og låsing albuene og skuldrene til å akseptere den ekstra vekten som hun vil sette på deg. Bare være bevisst ikke å gripe for hardt, så hun kan føle en belastning hvis hendene er presset for stramt.


Som hun seirer hennes hinder, forsiktig lette grep, men ikke gi slipp på hendene ennå. Dette er en beslutning øyeblikk for deg, om du vil benytte anledningen til å fortsette å holde hånden, eller å la henne gå, og håpe på en neste gang.


Hvis du bestemmer deg å holde på, lette inn til den neste typen holder hverandre i hendene, for en mer behagelig tilkobling.


Hvis du velger å la gå, så sørg for at hun husker opplevelsen. Som du lette opp grep, varme opp hennes hender å formidle den æren og gleden du opplevd i muligheten til å sikre henne. Kjærtegne hennes hånd ved skli tommelen på toppen av hennes hånd eller skyve du fingrene på siden av hånden. På samme tid, spør om hun er ok, eller hvis hun er klar til å gå. Snart som hun sier hun er ok, forsiktig gi slipp og høflig bud henne, "ta vare på vei", eller "har en god spasertur."


Låst til meg


Hvis du er i et stabilt forhold, så vet du at fysisk intimitet er en del av fremme din bånd. Holder hendene er en intrikat del av forholdet. Om du gjør det i privat eller offentlig, holder hverandre i hendene kobler ikke bare følelsene dine, men forbedrer det også. En av de vanligste typene holder hverandre i hendene er "låst til meg" måte.


Denne stilen har å gjøre med interlocking fingrene med hennes, som du holder hendene. Gjør dette ved å sette håndflatene sammen, som i bønn.


Som håndflatene Juster, justeres naturlig fingrene. Men for å være sammen, pivotere håndflaten litt sidelengs og åpne opp mellomrom mellom fingrene.


Som fingrene åpner, vil pikens fingre naturlig falle i mellomrommene i mellom, slik at begge fingrene veksle med hverandre. Krølle bare din gingers på baksiden av den andre palmer og fingrene og hendene blir låst til hverandre.


Som ditt forhold vokser, kan du oppdage andre måter å holde hender, og de som passer din og hennes hånd Skriv. Viktigste er å aldri slippe, for så lenge dine hender er sammen, du og henne å bli en.

No comments:

Post a Comment