Wednesday, December 5, 2012

Hvordan velge en Online Dating Pages

Å velge riktig type online datingside er kritisk til å ha en vellykket online dating erfaring. Men før du begynne å surfe, må først at du har grundig undersøkt deg selv og har bestemt dine viktigste mål i å bli med en online dating system. Fordi online dating-tjenester vanligvis lade en medlemsavgift, så hvis du ikke er forsiktig, eller ikke sikker på hva du vil, du kan ende opp å kaste bort en masse penger.


Det er ikke veldig vanskelig å finne online dating-nettsteder, spesielt når du har bestemt din formål for å bli en. Her er noen praktiske tips om hvordan du gjør dette.


Etablere et budsjett


Avgjøre hvor mye du er villig til å bruke på online dating. Forskjellige online dating nettsteder tilbyr ulike medlemskap avgifter. Det er noen online dating-nettsteder som lade engangs medlemskap avgifter, mens andre kaller for månedlig tilbakevendende gebyrer som belastes automatisk kredittkortet ditt.


Hvis det er din første gang, og du er bare i for opplevelsen, ville det være best å gå for online dating-nettsteder med en engangs medlemsavgift. Likeledes, for disse budsjett-bevisste individ, engangs medlemskap er også et ideelt alternativ.


Be om anbefalinger


Spør venner, kolleger eller familiemedlemmer for forslag på online dating nettsteder de kanskje vet om. Spør dem om de har prøvd online dating, og hvis de har noen forslag å tilby. Det er online dating guider som kan også være nyttig.


Forskning online dating-nettsteder


Prøv å bruke de store søkemotorene for å få navnene på noen av de fleste dating nettsteder.


Prøv å basere søket på andre interesser du har også. Det er spesialiserte online dating-nettsteder som imøtekomme til tilpassede publikum, blant annet politiske overbevisninger, seksuelle preferanser, rase, religion og mer.


Ofte spesialiserte online dating nettsteder er en mye bedre online dating alternativet siden du er mer sannsynlig å møte noen med dine interesser.


Vite fordelene med å bli en online dating tjeneste
Begrense listen over potensielle nettsteder ved å få de tre nettstedene du vurderer. Nå sammenligne dem for å finne ut det fordeler og ulemper med hver enkelt. Ta ekstra hensyn til medlemskap avgifter, og ta bestemt varsel av disse online dating nettsteder som tilbyr gratis versus gebyr tjenester. Sørg for å sjekke hvor mange medlemmer som har en bestemt dating nettsted.


Ta en gratis test kjøre


Det er noen online dating nettsteder som tilbyr gratis prøveversjoner. Du kan begrense søket til slike nettsteder, slik at du kan søke en områdedatabasen for potensielle kamper før du betaler noen medlemskap avgifter. Dette vil gi deg en idé om hvilken av potensielle kamerater er sannsynlig å møte hvis du registrerer med tjenesten.


Alltid har andre alternativer


Nøl aldri med å registrere deg for flere online dating tjenester eller endre tjenester midtstrøms, spesielt hvis du ikke er fornøyd med tjenestene. Husk at målet ditt for å bli med en online dating tjeneste er å møte nye mennesker som har potensiale til å bli din dato. Hvis en online dating site ikke er møte bedre dine behov så for å forlate enn å fortsette å tape mer penger.

No comments:

Post a Comment