Sunday, December 16, 2012

Hvem som skal betale For våre dato?

En kvinne kan svare på dette spørsmålet ved å si, tror jeg ikke så meg betale! Det er hva menn er for, jeg betaler ikke for date våre hun kan også si. Spesielt hvis hun er gamle skolen, hvor hun ble oppdratt til å tro at menn skal være ansvarlig for å ta vare på sine kvinner.


Noen menn vil være enig med kvinner som tror at en mann skal ta vare på sin kvinne. Faktisk, kan noen menn selv føle fornærmet hvis en kvinne selv tenkte om å betale for deres dato! Imidlertid ikke alle vil være enig med denne nå dager.


Noen mennesker tror at når du går på en dato til en restaurant, film eller uansett hvor, du bør dele regningen med daten din. Andre mener at du skal betale regningen din egen når du er på dato. Faktisk, noen folk tror at hvis du betaler din egen regning, som verken en av dere bør forvente den andre personen skal skylder deg noe.


Det er utrolig at gjenstand for hvem som skal betale for en dato, kan forårsake at en person blir engstelig, nervøs og har angst. Bare tanken at de har til å tenke om hvem vil betale for datoen kan holde dem fra dating. Dette er fordi de ønsker ikke å diskutere dette temaet og bare heller vil hoppe over datoen alle sammen enn å håndtere dette problemet.


Vel, du sier til deg selv, jeg vil gå på date så jeg fortsatt trenger å vite hvem som skal betale for våre dato? Siden du vil fortsatt et svar på dette spørsmålet, her er fem tips for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du skal håndtere denne situasjonen med daten din om dette problemet bør komme opp:


1) Vurdere splitting regningen! Husk, du kan bare ha startet dating og du egentlig ikke kjenner hverandre så godt. Verken person, skylder den andre noe. Tenk på det som om du er ute med noen av dine venner eller kolleger. Ikke du normalt dele regningen når det gjelder? Du gjøre sannsynligvis! Så vurdere å gjøre samme på din dato.


2) Tenke på betaler hele regningen og vurdere noe som tyder på at din date plukke opp fanen for neste datoen! Dette gir deg en god grunn for blant annet å gå på en annen dato.


3) Gjør det morsomt! Kaste en mynt for å se hvem som får betale regningen. Vinneren av myntkastet trenger ikke å betale regningen.


4) Vurdere invitere din date til ditt hjem for et måltid eller for å se filmer. Du trenger ikke en regning å tenke på å splitte og dette vil gjøre din date uvurderlig!


5) Gå på en dato som ikke krever du dele regningen. Vurdere å gå til stranden, kan du parkere eller gjøre noen fritid walking sammen. Dette gjør for en hyggelig dato med ingen bill knyttet! Du kan nyte hverandres selskap, uten å bekymre deg om hvem vil betale for regningen på slutten av datoen.


Nyt din date! Det er hele ideen er det? Ikke gjør spørsmålet om hvem som skal betale for våre dato, et problem eller spørsmål for deg når du dato. Bare gå med hva du føler er behagelig samtidig med daten din. Være spontan, la bare dato flyten, og du vil se at din dato vil sannsynligvis fungere helt fint.

No comments:

Post a Comment