Monday, December 3, 2012

Online Chat Room do 's And Don't's

Etikette er viktig i enhver diskurs om det være online eller offline, og gir folk retningslinjene for hvordan å oppføre seg riktig under diskurs.


På Internett finnes det mange chatterom lokalsamfunn som gir en arena hvor enkeltpersoner fra alle samfunnslag kan engasjere seg i en diskusjon om emner som er amendable for alle.


Mange chat-rom har angitt regler og retningslinjer som brukere forventes å følge. Disse regler og retningslinjer er pålagt for å sikre at ingen medlemmer er fornærmet under diskusjonen. Likeledes, opprettholde riktig etikette ved chatting sikrer et fornøyelig snakker erfaring.


1. Avstå fra å gi ut viktig personlig informasjon om deg selv som din hjemmeadresse, telefonnummer, arbeide adresse/telefon eller plasseringen av kontoret. For tenåringer eller studenter ikke gi ut personlig informasjon for dine foreldre eller din egen informasjon, for eksempel navnet og plasseringen til skolen din eller dine daglige tidsplanen. Gi denne typen informasjon ut eksponerer din og din familie til å fare.


2. Aldri noensinne bli sammen med noen du bare møtt på nettet. Ta med en venn eller et familiemedlem med deg. Aldri, aldri møte dem alene. Dens bedre å være føre til beklage etterpå hvis ting fikk feil. Hvis du møter, sørg for å gjøre det på en svært offentlig sted for ekstra sikkerhet.


3. Ikke sende bildet eller noe annet uten først å sjekke bakgrunnen til personen som du sender bilder. Bruk instinkt og god dømmekraft. Hvis du føler at ubehagelig og usikker på om du skal sende bildet eller ikke, er den beste beslutningen ikke å sende. Prøv å be om hans eller hennes bilde i stedet, og prøve å lære mer om bakgrunnen til personen.


4. Unngå å svare å bety meldinger eller alle meldinger som gjør at du føler deg ukomfortabel. Å svare bare oppmuntrer flere ekkel meldinger skal sendes til deg. Ikke kast bort din tid og innsats på meningsløse meldinger med mindre du er typen person som elsker å bli plaget av andre mennesker. Rapporter eller kontakt chatterom-administratoren for hjelp med å disiplinere uhøflig plakater.


5. Aldri skryte. Mens det er sant ingen vil vite om hva du sier er sant eller ikke, hvem bryr seg? Problemet med skryt under samtaler er at på en måte er du sender ut et signal til dem som kunne svindle deg. Lureste er å begrense informasjon om deg selv som du kanskje ønsker å skryte om online.


6. Hvis du vil bli respektert mens chatting på nettet, må du huske å bruke respektabel brukernavn eller kallenavn for postering. Spesielt for kvinner, unngå seksuelt navn som vil vekke uønsket oppmerksomhet, og mindre enn anstendig samtaler. Når de bestemmer seg for et navn å bruke tenker på dine beste kvaliteter og hva slags personer ønsker du å tiltrekke.


7. Opprettholde en passende decorum inne kåseri rom; Hvis du vil at sex-orientert gå samtale til en voksen område som oppfordrer den slags atferd. Men hvis du er på utkikk etter en alvorlig forhold, er voksen nettsteder ikke for deg som de fleste av plapring det er bare ute etter moro og sex.

No comments:

Post a Comment