Thursday, December 13, 2012

Online Dating-tjenester og alternativer

Online dating synes å ha vært rundt lenge som selve Internett. Jeg har vært på Internett for noen år nå og husker ikke det å være et Internett uten online dating-tjenester. Noen var svært primitiv med nyere gjør flere og flere nyvinninger som de kom sammen.


I begynnelsen var de fleste angir din profil, se på andre folks profilen, e-post noen og håper de sende deg tilbake. Selv at tilnærming syntes å ha arbeidet for mange mennesker. I denne artikkelen vil jeg snakke om noen av funksjonene som tilbys på online dating-tjenester.


Jeg vil ikke godkjenne et enkelt online dating nettsted eller en tjeneste. Jeg vil bare snakke om noen av de ulike funksjonene som blir tilbudt å hjelpe deg å velge den beste online dating tjenesten der ute. Når du vet hva funksjoner kan være tilgjengelige for deg, det vil gjøre å velge en online dating tjeneste enklere.


Selvfølgelig er den første og mest åpenbare-funksjonen å få lov til å opprette en profil. Se etter tjenester som lar deg lage en profil som virkelig forteller mye om deg. En som lar deg legge til bildet er bra, men en som lar deg laste opp flere bilder er enda bedre.


Det bør også, tillate flere felt til å presentere din informasjon. Når du fyller ut profilen din, bør skjemaet være fleksibel med områder som du kan legge alt du ønsker å skrive om deg selv. Hvis skjemaet er satt i stein og bare lar deg legge inn nøyaktig hva de forteller deg, ikke kan du presentere et fullstendig bilde av deg selv. Alle er unike.


En annen opplagt alternativet er muligheten til å bla gjennom andres profiler. Begrenser online dating tjeneste du bruker du om hvilke profiler kan du vise og hvilke som du kan ikke på grunn av noen formel de fant ut? Hvis ja, kanskje ikke at online dating tjeneste for deg. Det er som å ha en innblanding relativ de holder prøver å sette deg opp på datoer med folk de tror du bør være dating.


De dating-tjenester som tilbyr nivåer av medlemskap hvor ett medlem kan gjøre mer enn andre behov å bli snakket om her også. Holde inne sinn de er en bedrift. Online dating er ikke en hobby med dem. De må tjene penger for å overleve.


Men ikke la deg lure av din online dating tjeneste, eller den som du vurderer. Hvis den har en lavere nivå medlemskap og høyere nivåer av medlemskap, så det eneste reelle alternativet er høyere nivå medlemskap. Alternativene for lavere nivå eller gratis medlemskap er bare come-ons å få deg til å melde seg for det virkelige medlemskapet, som er høyere nivå. Så vurdere å bli med online dating tjeneste på høyeste nivå eller ikke i det hele tatt.


Beskytter din online dating tjeneste din e-postadresse? Med det mener jeg en god online dating tjeneste filtrerer e-post gjennom selv, og deretter videre til deg. Du vil ikke at alle skal ha e-postadressen din før du bestemmer deg å gi den til ham eller henne. Et annet alternativ er å opprette en gratis web-basert e-postadresse spesielt for online dating e-post. Du kan alltid stoppe ved hjelp av denne kontoen når du vil. Hvis du begynner å få spam eller andre irriterende eller truende e-poster.


Gir online dating tjeneste et chatterom som du kan invitere folk til å? Denne typen alternativet er en fin måte å tillate deg å bli kjent med den andre personen. Fora og melding styrene bare gjør ikke det også.


Jo mer og -alternativer i online dating tjeneste har, jo bedre sjansene for faktisk å finne noen du ønsker å date.


Det er andre ting online dating tjeneste kan gi, som muligheten til å sende gaver, spesielt rundt helligdager. Hva jeg mener med dette, er de filtrerer gaver? Du kan ikke være klar til å gi noen en adresse å sende en gave ennå. Det er ikke anbefalt for deg å gi din virkelige adresse ut online allikevel. Hvis online dating tjeneste har muligheten til å velge en gave, og sende det til noen som er også medlem, kan så at online dating tjeneste være en god en.


Gjør din online dating tjeneste liste du og sammenligne du etter geografisk region? Tilbyr det du muligheten til å velge regionene? Hvis det begrenser regionene til bare de de velger for deg, kan du søke en online dating tjeneste med muligheten til å velge. Du kan leve i Miami, men reise til New York noen ganger og ønsker å møte eller dato folk fra begge regioner.


Gjør online dating tjeneste du vurderer eller bruke bruk noen komplisert patenterte formel for å avgjøre hvem du burde eller burde ikke datoen? Hvis ja, de tilbyr dette som råd eller begrense din alternativet til bare de som de sier er riktig for deg? Det er ganske OK for dem å tilby som som råd, men du kanskje ikke ønsker å bli tvunget inn i noen kategori der alternativene er begrenset til en annens ide om den perfekte date for deg.


Frihet er nøkkelordet her. Det er trolig det viktigste alternativet du bør ha i bakhodet når du velger en online dating tjeneste. Frihet til å velge personer utenfor ditt kompatibilitet område, frihet til å velge utenfor regionene som ville normalt gjelder på grunn av hvor du bor, og frihet til å gjøre ting som bli med chatrooms og sende gaver.


Det er mange online dating-tjenester der ute. Ta deg tid, og velg en som vil gi deg de mest freedom. Du vil nyte din online dating tjeneste mer hvis du har flere alternativer å velge mellom. Så gå ut der og finne online dating tjeneste som har drømmen dato venter på deg!

No comments:

Post a Comment