Sunday, December 2, 2012

Hvordan du får mest mulig ut av Online Dating-tjenester

Online dating tilbyr store fordeler til både menn og kvinner. For menn unngå de forlegenhet av åpent blir avvist av kvinner. For kvinner unngå de menn som kan gi uønskede tilnærmelser, spesielt når de er beruset.


Dating på nettet, gjør det trygt for både menn og kvinner. Og online dating systemet bidrar til å velge potensielle datoer for hver av sine medlemmer basert på en opprettet profil.


En av ulempene med online dating er dens manglende evne til å forutsi kjemi-så viktig ved utvikling av et forhold. Online dating funksjoner som et sted å finne, innføre og utvikle betydelig relasjoner som utvikler seg til noe mer enn bare en online vennskap. Kontinuerlig vekst i online dating er en klar indikasjon på at flere og flere folk tror på denne måten å møte mennesker gir gode resultater.


Selv om online dating har mange fordeler, gjenstår faktum at det er noen som prøver å misbruke og misbruk av systemet. Og så, til fordel for de som tar online dating seriøst her er noen tips for å hjelpe deg å få mest mulig ut av din online services:


1. Ikke rush


Du vil se for de som ser for gode ut til å være sant. Mens dette ikke skal hindre deg fra å bli kjent med noen, kan du gå med forsiktighet. Prøv å kommunisere via e-post for en stund, og være oppmerksom på eventuelle inkonsekvenser som blir du merke i svarene.


Inkonsekvenser i svarene er god indikasjon på at en person ikke er å fortelle sannheten, og derfor er ikke verdt tiden din. Prøv alltid å stole på instinktene dine spesielt i tider når du føler at noe ikke er riktig. Husk at ikke alle medlemmer av en online dating tjeneste fortelle sannheten om seg selv.


2. Ikke røpe for mye personlig informasjon


Siden du kan være ganske sikker på at ikke hvert medlem av en online dating tjeneste vil fortelle hele sannheten om seg selv, er det best for deg å gjøre det samme.
Her er noen sikkerhetstips:


• Gi aldri ut siste navn, adresse eller telefonnummer
• Opprette en egen e-postadresse som du bruker utelukkende for online dating
• Unngå å dele nettadressen til personlige web-område, hvor du arbeider, eller noen andre svært personlig informasjon.
• Husk å slå av automatisk e-signatur når du sender e-post til potensielle datoer
• Stopp kommunikasjon med alle som insisterer på å ha din personlige informasjon, eller forsøk på noen måte å lure deg til å avsløre det.


Vil du ta litt tid å bli kjent med din potensielle online dato før du gir ham eller henne noen av dine personlige opplysninger.


Du kan få en følelse for en persons påliteligheten ved å stille spørsmål. Hvis du finner svarene overbevisende, kan du avdekke litt mer om deg selv. Alltid stole på magefølelsen.


3. Være forsiktig og bruke god sunn fornuft


Grunnen hvorfor noen mennesker er ikke vellykket med deres online dating opplevelse er bare at de har glemt å utøve god dømmekraft, spesielt i å velge sine potensielle online datoer. De fleste ofte mannlige online daters er de som gjør slike feil. La oss innse det, hvem ikke ville tro en vakker og forlokkende kvinne, men ikke glem at bilder i profiler ikke garantere at personen som skrev profilen er personen i bildet


Husk at svakheten av de fleste menn er en vakker kvinne, og det samme kan sies om kvinner med en vakker mann. Noen ganger en kvinne kan bli så overveldet når en hunky, pen type fyr merknader dem, de glemmer sunn fornuft.


Beste er ikke å bli båret bort for lett. Ta en conservative adgang å stole på alle du møter på nettet. Og gjennomfører også deg selv og din romanser på en forsvarlig måte.


4. Prøv å be om et bilde


Prøv å be om bilder i en rekke innstillinger som casual, formell, innendørs og utendørs på noen potensielle dato. Dette hjelper deg å sikre at personen på bildet er virkelig som de sier de er. Hvis han eller hun gjør kontinuerlig unnskyldninger for å holde fra å sende deg noen bilder, så dette er en god ledetråd vedkommende skjuler noe. Det ville være best å stoppe kommunikasjonen på en gang med denne typen person.

No comments:

Post a Comment