Tuesday, October 2, 2012

Første dato Tips � ting å gjøre på første datoen

Du er til slutt det. Føler du deg nervøs. Det spiller ingen rolle hvem plukket som, eller om du har besluttet å møte hverandre i et nøytralt sted, spørsmålet er hva du gjør på den første datoen?


De viktigste begrepet en perfekt første datoen er å bli kjent med hverandre, derfor perfekt første datoen vil vanligvis innebære en hyggelig samtale og ikke noen eventyrlystne ekstreme aktiviteter.


Hvis været er som best du kan få noen iskrem og gå en tur i en park eller på stranden eller selv sitte på en benk i måneskinn og la samtalen flyte med henblikk på denne romantiske omgivelser.


Hvis været er ikke varm nok, vil du sannsynligvis har å bo innendørs. Etter en første dato i en av dine leilighetene kan være skremmende for både sider siden gjesten ikke vet ennå personen han \ hun besøker, og kan ikke helt stole på dem. Verten kan også føle skremt av eksponering og invasjonen til hans \ hennes personvern. De vanligste stedene å har en første dato er derfor barer, kafeer og restauranter.
Her er noen grunnleggende første dato ideer og retningslinjer for å hjelpe deg med å velge det mest perfekte stedet for din første dato:


Første –Noise. I en første dato du vil bli kjent med personen du kommer med, og den beste måten å oppnå som er ved å snakke. Steder med høy musikk eller selv høyt folkemengder, kan forårsake du både å rope og ikke høre hverandre og ødelegge datoen.


Andre – belysning. Gå på en første dato du vil ha noen belysning, slik at du kan se din dato og Legg merke til hans \ hennes uttrykk og bevegelser. En mørk sted kan i tillegg opprette et inntrykk av sleaziness som kan ødelegge atmosfære du prøver å opprette.


Tredje –Price. Selv om du har råd til et dyrt sted, og du planlegger å betale for datoen, kan du føle ubehag i et for fancy sted. Første dato er stressende nok, gi ikke din dato en annen grunn til å være nervøs.
Til slutt, ikke gå til et også trendy sted. Disse stedene har en tendens til å være altfor overfylt, og vil fjerne intimitet av din dato.


Etter min mening kafeer er det perfekte stedet for en første dato – de er rolige og koselig, og tillater deg å bo for så lenge du vil uten følelse forpliktet til å tilbringe en opprørende mengde penger.

No comments:

Post a Comment